سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کمینه کردن تولید لجن در فرایندهای لجن فعال

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,823

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE07_210

Index date: 19 January 2006

کمینه کردن تولید لجن در فرایندهای لجن فعال abstract

دفع لجن مازاد تولیدی تصفیه خانه های فاضلاب از مشکلات اصلی فرآیندهای لجن فعال می باشد که اعتراضات زیادی را به دنبال داشته است. لذا کاهش تولید لجن مازاد به وسیله افزایش اکسیژن محلول حوضچه هوادهی در این تحقیق بررسی شده است. تحقیق در مقیاس پایلوت شامل واحدهای حوضچه ته نشینی اولیه، حوضچه هوادهی، حوضچه ته نشینی ثانویه و تجهیزات برگشت لجن انجام شده است. حجم مفید حوضچه هوادهی برابر 360 لیتر بوهو جریان ورودی 90 لیتر در ساعت به آن اعمال گردیده است. فاضلاب ورودی پایلوت از فاضلاب خروجی وارد دانه گیری تصفیه خانه فاضلاب شمال اصفهان تامین شده و در مدت زمان حدود 5 ماه به صورت روزانه آزمایشات لازم بر روی فاضلاب بخش های مختلف پایلوت انجام پذیرفته است. نتایج اصل از تحقیق نشانگر این مطلب است که افزایش اکسیژن محلول حوضچه هوادهی در کاهش میزان لجن مازاد سیستم لجن فعال موثر بوده، به گونه ای که با افزایش اکسیژن محلول از 0/5 به mg/l4/5 ، میزان کاهش میزان لحن مازاد سیستم لجن فعال موثر بوده، به گونه ای که با افزایش اکسیژن محلول از 0/5 به mg/l4/5 ، میزان لجن مازاد حدود 25% کاهش یافته است. تغییرات اکسیژن محلول همچنین بر خاصیت ته نشینی لجن نیز موثر بوده است. با افزایش اکسیژن محلول، SVI لجن ابتدا کاهش و سپس افزایش یافته است. میزان mg/l3-1، محدود مناسب اکسیژن محلول از نشظر خاصیت نه نشینی لجن و میزان بهینه آن برابر mg/l2/5-2 تعیین گردید. لازم به ذکر است که با افزایش اکسیژن محلول به بیش از mg/l3، خاصیت ته نشینی لجن به شدت کاهش یافت.

کمینه کردن تولید لجن در فرایندهای لجن فعال Keywords:

کمینه کردن تولید لجن در فرایندهای لجن فعال authors

احمد میرباقری

دانشیار بخش راه و ساختمان دانشکده مهندسی، دانشگاه شیراز

علیرضا مومنی

کارشناس ارشد مهندسی عمران - محیط زیست، دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دکتر ایوب ترکیان، مهندسی محیط زیست، جلد اول: آب و ...
_ Tchob anoglous, F.Burton, Wastewater Engineering, Treatment, Disposal, and Reuse, ...
Y. Liu, J.H. Tay, "Strategy for Minimization of Excess Sludge ...
P. Chudoba, JJ. Chevalier, J. Chang, B. Capdeville, "Effect of ...
T. Kamiya, J. Hirotsuji, "New combined system of biological process ...
LA. Carrio, AR. Lopez, PJ. Krasnoff, JJ. Donnelon, "Sludge reduction ...
B. Abbassi, S. Dullstein, N. Rabiger, ' 'Minimization of excess ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کمینه کردن تولید لجن در فرایندهای لجن فعال" توسط احمد میرباقری، دانشیار بخش راه و ساختمان دانشکده مهندسی، دانشگاه شیراز؛ علیرضا مومنی، کارشناس ارشد مهندسی عمران - محیط زیست، دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کمینه کردن ، اکسیژن محلول ، لجن مازاد ، فرایند لجن فعال هستند. این مقاله در تاریخ 29 دی 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2823 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دفع لجن مازاد تولیدی تصفیه خانه های فاضلاب از مشکلات اصلی فرآیندهای لجن فعال می باشد که اعتراضات زیادی را به دنبال داشته است. لذا کاهش تولید لجن مازاد به وسیله افزایش اکسیژن محلول حوضچه هوادهی در این تحقیق بررسی شده است. تحقیق در مقیاس پایلوت شامل واحدهای حوضچه ته نشینی اولیه، حوضچه هوادهی، حوضچه ته نشینی ثانویه و تجهیزات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کمینه کردن تولید لجن در فرایندهای لجن فعال با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.