سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

فضاهای اجتماعی تالار شهر وتعاملات جمعی با هدف مشارکت بیشترمردم اسفراین

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 855

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEUCONF04_302

Index date: 1 July 2017

فضاهای اجتماعی تالار شهر وتعاملات جمعی با هدف مشارکت بیشترمردم اسفراین abstract

فضاهای جمعی به عنوان مهم ترین کالبد زندگی جمعی در فضای باز شهرها،نقش بسیار مهمی درجذب مردم و حضور آن ها و نیز ارتقای کیفیت حضور انسانی در شهرها داشته اند.امروزه در بسیاری ازکشورهای دنیا فضایی به نام تالار شهر وجود دارد که در اکثر مواقع با کاربری چند منظوره،جایگاه مطلوبی برای رونق زندگی جمعی پدید می آورد.تالار شهر در واقع فضاهایی در راستای گفت وگو و تعامل بینشهروندان و پاسخگویی به نیاز جامعه مدنی است.این فضاها سبب رونق حیات مدنی و اجتماعی شهر می شوند و به تبع آن اساسی ترین نیاز انسان یعنی نیاز به زندگی اجتماعی را مرتفع می سازد و امکان شکلگیری مشارکت مردمی را فراهم می سازند.تعامل اجتماعی در فضا و زمان اتفاق می افتد و فضا نیز مجموعه ای از روابط اجتماعی و فرهنگی میان گروه خاص و مکان خاص را در بر می گیرد.در این مقاله بر آنیم تا بارویکردی توصیفی و در بستر مطالعات کتابخانه ای،ضمن تعریف جایگاه تالار شهر به عنوان یک ساختار شهری مهم،نقش آن را در افزایش تعاملات جمعی مردم بررسی کنیم

فضاهای اجتماعی تالار شهر وتعاملات جمعی با هدف مشارکت بیشترمردم اسفراین Keywords:

فضاهای اجتماعی-تالار شهر-تعاملات جمعی-فرهنگسرا-مشارکت مردمی

فضاهای اجتماعی تالار شهر وتعاملات جمعی با هدف مشارکت بیشترمردم اسفراین authors

منا افراسیابی

دکترا و مدرس گروه هنر و معماری،موسسه آموزش عالی اشراق، بجنورد، ایران

مرجان دست پاک

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری،گروه هنر و معماری،موسسه آموزش عالی اشراق،بجنورد،ایران

فرناز ادریسیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری،گروه هنر و معماری،موسسه آموزش عالی اشراق،بجنورد،ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
1ادرویل، گاسپار، 364 1، سفر در ایران، ترجمه منوچهر اعتماد ...
1]اسیف، فاطمه، 1394، برسی و تحلیل مولفه های تاثیرگذار بر ...
1اشیانی، ملیحه، 382 1، مشارکت اجتماعی کودکان، نشریه رفاه اجتماعی ...
1اشیعه، اسماعیل، 384 1، با شهر و منطقه در ایران، ...
عسکری طاری، زهرا ولیتکوهی، ساناز، 394 1، بررسی نقش تعاملات ...
اعلی آباد، جواد، نقش فضاهای شهری در تامین امنیت اجتماعی، ...
(25افلامکی‌محمد، 383 1، باز زنده سازی بناها و شهرهای تاریخی، ...
امحمودآبادی، .سیدا صغر، بختیاری، سمیه، 388 1، بررسی پیشینه تاریخی ...
مدنی پور، علی، 387 1، فضاهای عمومی و خصوصی شهر، ...
ویسی، رضا _ کشاورزامراله، 1390، تبیین مدل ساختاری مشارکت مردمی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "فضاهای اجتماعی تالار شهر وتعاملات جمعی با هدف مشارکت بیشترمردم اسفراین" توسط منا افراسیابی، دکترا و مدرس گروه هنر و معماری،موسسه آموزش عالی اشراق، بجنورد، ایران؛ مرجان دست پاک، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری،گروه هنر و معماری،موسسه آموزش عالی اشراق،بجنورد،ایران؛ فرناز ادریسیان، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری،گروه هنر و معماری،موسسه آموزش عالی اشراق،بجنورد،ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فضاهای اجتماعی-تالار شهر-تعاملات جمعی-فرهنگسرا-مشارکت مردمی هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 855 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فضاهای جمعی به عنوان مهم ترین کالبد زندگی جمعی در فضای باز شهرها،نقش بسیار مهمی درجذب مردم و حضور آن ها و نیز ارتقای کیفیت حضور انسانی در شهرها داشته اند.امروزه در بسیاری ازکشورهای دنیا فضایی به نام تالار شهر وجود دارد که در اکثر مواقع با کاربری چند منظوره،جایگاه مطلوبی برای رونق زندگی جمعی پدید می آورد.تالار شهر در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله فضاهای اجتماعی تالار شهر وتعاملات جمعی با هدف مشارکت بیشترمردم اسفراین با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.