سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جستاری بر احیای بافت های قدیمی شهری مطالعه موردی: خانه ختایی تبریز

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 830

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEUCONF04_429

Index date: 1 July 2017

جستاری بر احیای بافت های قدیمی شهری مطالعه موردی: خانه ختایی تبریز abstract

زمانی که از تمدن و مظاهر گوناگون آن صحبت می شود بی شک منظورمان توسعه عمرانی و اقتصادی و مدرنیزاسیون و مظاهرنوین شهرنشینی )از قبیل خیابان ها، پارک ها، ساختمان های شیک و زیبا، تاسیسات پیشرفته شهری و امثال این ها( نیست. در بررسیهای علمی و پژوهش های فرهنگی صورت گرفته توسط دانشمندان علوم انسانی و فرهنگی تعریف تمدن در حقیقت مجموعه ای از نماد ها و مظاهر افتخار آمیز پیشینه ی فرهنگی و تاریخی را شامل می شود که در واقع شناسنامه ی هویتی یک ملت و سند اقتدار وماندگاری آن در بین ملل و تمدن های دیگر می باشد. یکی از این جلوه ها خانه های تاریخی و مهمی هستند که خوشبختانه کهن شهرتبریز از این نظر جایگاه بسیار ویژه و ممتازی در بین شهر های ایران دارد. خانه های تاریخی تبریز که اغلب بصورت موزه و یا امکنه یدیدنی و گردشگری بازسازی، مرمت و یا مقاوم سازی شده اند بخشی از تاریخ پر فراز و نشیب این شهر را در دوران معاصر بازگو میکنند.یکی از خانه های تاریخی، زیبا و مهم تبریز خانه ختایی است. این خانه در دوران های مختلف بازسازی شده است، هر چند قدمتدقیق و تاریخ مستند ساخت این خانه در دست نیست ولی تا جایی که می دانیم این خانه مدتی تحت تملک خاندان بزرگ ختایی هاست. هدف از این پزوهش که با استفاده از روش میدانی و پلان برداری صورت پذیرفته، تغییر دادن بافت اصلی ساختمان و استفاده ازمصالح ساختمنای جدید می باشد

جستاری بر احیای بافت های قدیمی شهری مطالعه موردی: خانه ختایی تبریز Keywords:

جستاری بر احیای بافت های قدیمی شهری مطالعه موردی: خانه ختایی تبریز authors

مرجان جباری دانشور

دانشجوی کارشناسی معماری، دانشگاه پیام نور، گروه هنر و معماری، اسکو، ایران

پریا جمادی باهر

دانشجوی کارشناسی معماری، دانشگاه پیام نور، گروه هنر و معماری، اسکو، ایران

الناز ذاکری

دانشجوی کارشناسی معماری، دانشگاه پیام نور، گروه هنر و معماری، اسکو، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ حبیبی، کیومرث، پوراحمد، احمد، (1386)، بهسازی و نوسازی، بافت ...
رسولی، محمد، (1376)، تجارب جهانی در امر بهسازی و نوسازی ...
سیف الدینی، فرانک، (1381)، زبان تخصصی برنامه ریزی شهری، انتشارات ...
شماعی علی، پور احمد احمد، (1384)، بهسازی و نوسزی شهری ...
شماعی، علی، (1380)، توسعه فیزیکی شهر یزد بر بافت قدیم ...
مشهدی زاده دهاقانی، ناصر، (1383)، تحلیلی از ویژگی های برنامه ...
مهدی زاده، جواد، (_ 138)، نظری/اجمالی به ساماندهی مرکز شهر ...
Smith, N, (1996), the New Urban Frontier: Gentrification and the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جستاری بر احیای بافت های قدیمی شهری مطالعه موردی: خانه ختایی تبریز" توسط مرجان جباری دانشور، دانشجوی کارشناسی معماری، دانشگاه پیام نور، گروه هنر و معماری، اسکو، ایران؛ پریا جمادی باهر، دانشجوی کارشناسی معماری، دانشگاه پیام نور، گروه هنر و معماری، اسکو، ایران؛ الناز ذاکری، دانشجوی کارشناسی معماری، دانشگاه پیام نور، گروه هنر و معماری، اسکو، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خانه های سنتی، خانه ی ختایی، مرمت، باز زنده سازی هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 830 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زمانی که از تمدن و مظاهر گوناگون آن صحبت می شود بی شک منظورمان توسعه عمرانی و اقتصادی و مدرنیزاسیون و مظاهرنوین شهرنشینی )از قبیل خیابان ها، پارک ها، ساختمان های شیک و زیبا، تاسیسات پیشرفته شهری و امثال این ها( نیست. در بررسیهای علمی و پژوهش های فرهنگی صورت گرفته توسط دانشمندان علوم انسانی و فرهنگی تعریف تمدن در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جستاری بر احیای بافت های قدیمی شهری مطالعه موردی: خانه ختایی تبریز با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.