سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شبکه های اجتماعی مجازی در کمین خانواده ایرانی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 529

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EPSCONF05_273

Index date: 9 July 2017

شبکه های اجتماعی مجازی در کمین خانواده ایرانی abstract

شبکه اینترنت در کنار مزایای بی شمارش، معایبی نیز دارد که عدم آشنایی کامل با فضایمجازی می تواند آسیب هایی را برای خانواده ها به بار آورد. این مقاله در صدد بوده است تابرخی از معایب و تهدیدات موجود در اینترنت و شبکه های اجتماعی مجازی را معرفی وراهکارهایی جهت مقابله و کاهش این گونه آسیب ها ارایه نماید . برای انجام این مطالعه از طریقاستنادی به بررسی مبانی نظری و ادبیات پژوهشی موجود پیرامون موضوع تحقیق پرداخته شدهاست. در این مقاله پس از طرح جایگاه خانواده به عنوان مهم ترین واحد اجتماعی، پدیدآیی فنآوری های اطلاعات و ارتباطات، ظهور اینترنت و گسترش فراگیر شبکه های اجتماعی و طرحآنها در قالب فرصت ها و تهدیدها به آسیب های نو پدید ناشی از ماهواره، بازی های رایانه ای،تلفن همراه و اینترنت پرداخته شده است. والدین چندان با اینترنت و فضای مجازی آشنایی ندارندو فرزندان آنها جهت برقراری تماس با دوستان قدیمی و یافتن دوستان جدید و به اشتراکنهادن اطلاعات شخصی و موضوعات مورد علاقه شان در شبکه های اجتماعی مجازی عضومی شوند و اغلب نیز از خطراتی که در کمین آنهاست، آگاه نیستند.؛ لذا راهکارهایی جهتمقابله و کاهش تهدیدات اینترنتی در ابعاد فرهنگی، آموزشی و ... به ویژه بومی سازی شبکه هایاجتماعی مجازی با توجه به هنجارهای جامعه ارایه شده است . در این پژوهش، ضمن برجسته ساختناهمیت نهاد خانواده و مورد تهدید قرار گرفتن آن از سوی شبکه های اجتماعی، پیشنهاداتی بهمنظور آشنایی هر چه بیشتر خانواده ها با تهدیدات فضای مجازی و استفاده ی صحیح از فضایمجازی ارایه شده است.

شبکه های اجتماعی مجازی در کمین خانواده ایرانی Keywords:

آسیب های نو پدید , اینترنت , خانواده , فضای مجازی

شبکه های اجتماعی مجازی در کمین خانواده ایرانی authors

یاور علیپورملاباشی

دانشجوی دکترای علوم ارتباطات، دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- ابری، انسیه، (1387)، فضای مجازی عرصه ی ظهور خلاقیت، ...
- احمدوند، علی محمد؛ عطایی، امیر مسعود، (1385)، نقش فناوری ... [مقاله کنفرانسی]
- ثنایی، باقر. (1379 _ آسیب شناسی خانواده. نشریه ی ...
- کفاشی، مجید. (1389). آثار نظم و تضاد خانواده بر ...
- فراست، زهرا. (1381). بررسی و مقایسه ی منبع کنترل ...
- مانلی، برندن، (1381)، گواهی نامه ی بین المللی کاربری ...
نظری، علی محمد؛ نوابی نژاد، شکوه. (1384). بررسی تاثیر برنامه ...
امویی، محمدرضا، (1390)، فضای مجازی، امنیت ...
M., (2012), New Parents' Facebook Use ...
_ Wodarz, Nan, (2011), Hiring, Social Media, and E-Due Diligence, ...
- Hunter, Eileen, (2012), Class List [not equal to] Friend ...
- Cassidy, Wanda; Brown, Karen; Jackson, Margaret, (2012), "Making Kind ...
_ Madge, Clare; Meek, Julia; Wellens, Jane; Hooley, Tristram, (2009), ...
- Gjoka, Mina, (2010), Measuremet of Online Social Networks, ProQuest ...
- Al-Sanaa, Bashaiar, (2009), Intimate Strangers and Estranged Intimates: An ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شبکه های اجتماعی مجازی در کمین خانواده ایرانی" توسط یاور علیپورملاباشی، دانشجوی دکترای علوم ارتباطات، دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آسیب های نو پدید، اینترنت، خانواده، فضای مجازی هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 529 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شبکه اینترنت در کنار مزایای بی شمارش، معایبی نیز دارد که عدم آشنایی کامل با فضایمجازی می تواند آسیب هایی را برای خانواده ها به بار آورد. این مقاله در صدد بوده است تابرخی از معایب و تهدیدات موجود در اینترنت و شبکه های اجتماعی مجازی را معرفی وراهکارهایی جهت مقابله و کاهش این گونه آسیب ها ارایه نماید . ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شبکه های اجتماعی مجازی در کمین خانواده ایرانی با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.