سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثربخشی مثبت اندیشی در میزان تفاهم و هماهنگی فکری والدین دانش آموزان دوره ابتدایی شهر بندرعباس

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 652
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCPP03_020

Index date: 9 July 2017

اثربخشی مثبت اندیشی در میزان تفاهم و هماهنگی فکری والدین دانش آموزان دوره ابتدایی شهر بندرعباس abstract

هدف این پژوهش بررسی و مطالعه اثر بخشی مثبتاندیشی در میزان تفاهم و هماهنگی فکری والدین دانش آموزان دوره ابتدایی شهر بندرعباس بود. مطالعه حاضر از نوع شبه تجربی بوده و در آن از طرح پیشآزمون-پس آزمون با گروه شاهد و آزمایش استفاده شد. جامعهی آماری پژوهش در تحقیق حاضر، کلیه والدین دانش آموزان مدرسه شاهد پسرانه ابتدایی شهربندرعباس بودند که 30 نفر از این والدین با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی در دو گروه شاهد و مداخله جهت شرکت در این پژوهش انتخاب شدند. جهت بررسی میزان تفاهم و هماهنگی فکری والدین، گروه نمونه پرسشنامه میزان تفاهم و هماهنگی فکریزوجین(FFS (را قبل از مداخله تکمیل نمودند. سپس، هشت جلسه به مدت حدود دو ماه، در برنامه آموزش مهارت های مثبت اندیشی شرکت کردند و مجددا به تکمیل پرسشنامه پرداختند. با توجه به عدم تفاوت معنیدار نمرههای گروه گواه و آزمایش در پیشآزمون و پسآزمون، آموزش مثبت اندیشی انجام شد که پس از پایان جلسات آموزشی مجددا پیشآزمون و پسآزمون از آزمودنیها به عمل آمد و نتیجه نشان داد ، که بین گروه گواه و آزمایش تفاوت معنیداری وجود دارد (01/0≤ p.(N = 30 و F = 47/136دستیابی به تفاهم میان زوجین و موفقیت در زندگی زناشویی نیازمند دانش و بینش مثبت در این زمینه است؛ به طوری که عواطف، احساسات و روابط صمیمی میان زوجین با نگاهی مثبت و حاصل آرایش ذهنی-روانی فرد میباشد. از این رو، شیوه تفکرمیتواند تا حدود زیادی کیفیت زندگی زناشویی را تحت تاثیر قرار دهد.

اثربخشی مثبت اندیشی در میزان تفاهم و هماهنگی فکری والدین دانش آموزان دوره ابتدایی شهر بندرعباس Keywords:

اثربخشی مثبت اندیشی در میزان تفاهم و هماهنگی فکری والدین دانش آموزان دوره ابتدایی شهر بندرعباس authors

موسی جاودان

عضو هیات علمی دانشگاه هرمزگان.

مقاله فارسی "اثربخشی مثبت اندیشی در میزان تفاهم و هماهنگی فکری والدین دانش آموزان دوره ابتدایی شهر بندرعباس" توسط موسی جاودان، عضو هیات علمی دانشگاه هرمزگان. نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش تازه های روان شناسی مثبت نگر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مثبت اندیشی-تفاهم-هماهنگی فکری-والدین-دانشآموزان هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 652 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف این پژوهش بررسی و مطالعه اثر بخشی مثبتاندیشی در میزان تفاهم و هماهنگی فکری والدین دانش آموزان دوره ابتدایی شهر بندرعباس بود. مطالعه حاضر از نوع شبه تجربی بوده و در آن از طرح پیشآزمون-پس آزمون با گروه شاهد و آزمایش استفاده شد. جامعهی آماری پژوهش در تحقیق حاضر، کلیه والدین دانش آموزان مدرسه شاهد پسرانه ابتدایی شهربندرعباس بودند ... .