سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثربخشی روانشناسی مثبتنگر بر شادمانی و کاهش استرس و افزایش کیفیت زندگی در فرزندان طلاق

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,147
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCPP03_060

Index date: 9 July 2017

اثربخشی روانشناسی مثبتنگر بر شادمانی و کاهش استرس و افزایش کیفیت زندگی در فرزندان طلاق abstract

هدف پژوهش، بررسی اثربخشی روانشناسی مثبتنگر بر شادمانی، کاهش استرس و افزایش کیفیت زندگی در فرزندان طلاق دبستان قاسمی مشهد بود. طرح پژوهش نیمه آزمایشی از نوع پیش آزمون-پس آزمون و پیگیری با گروه کنترل بود. نمونه شامل23 پسر (گروه آزمایش 12 نفر و کنترل 11 (بود. نمونهگیری به شیوه سرشماری انجام شد؛ یعنی همه افراد جامعه آماری به عنوان گروه نمونه مورد مطالعه قرار گرفتند. آموزش مثبت نگری به مدت 6 جلسه 90 دقیقه ای در طی دو ماه آزمایش شد و پس از اتمام جلسات پس آزمون و یک ماه بعد از اتمام جلسات آزمون پیگیری اجرا شد. از پرسشنامه کیفیت زندگی پارکرسون و مقیاس افسردگی لاویبوند و لاویبوند برای جمع آوری اطلاعات استفاده شد. نتایج تحلیل کوواریانس نشان داد که آموزش مثبت نگری بر کاهش میانگین نمرات افسردگی و اضطراب دانشآموزان موثر بوده است. بنابراین با توجه به موثر بودن آموزش مثبتنگری بر کاهش افسردگی، اظطراب و افزایش کیفیت زندگی به دست اندرکاران آموزش و پرورش توصیه میشود برنامه های مبتنی بر آموزش مثبت نگری را برای افزایش کیفیت زندگی، کاهش افسردگی و اظطراب دانشآموزان به کار ببرند.

اثربخشی روانشناسی مثبتنگر بر شادمانی و کاهش استرس و افزایش کیفیت زندگی در فرزندان طلاق Keywords:

روانشناسی مثبت نگر-اظطراب-استرس-فرزندان طلاق

اثربخشی روانشناسی مثبتنگر بر شادمانی و کاهش استرس و افزایش کیفیت زندگی در فرزندان طلاق authors

مریم عباسی

لیسانس آموزش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران.

مقاله فارسی "اثربخشی روانشناسی مثبتنگر بر شادمانی و کاهش استرس و افزایش کیفیت زندگی در فرزندان طلاق" توسط مریم عباسی، لیسانس آموزش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران.؛ طیبه عنابستانی نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش تازه های روان شناسی مثبت نگر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روانشناسی مثبت نگر-اظطراب-استرس-فرزندان طلاق هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3147 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف پژوهش، بررسی اثربخشی روانشناسی مثبتنگر بر شادمانی، کاهش استرس و افزایش کیفیت زندگی در فرزندان طلاق دبستان قاسمی مشهد بود. طرح پژوهش نیمه آزمایشی از نوع پیش آزمون-پس آزمون و پیگیری با گروه کنترل بود. نمونه شامل23 پسر (گروه آزمایش 12 نفر و کنترل 11 (بود. نمونهگیری به شیوه سرشماری انجام شد؛ یعنی همه افراد جامعه آماری به عنوان ... .