سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تن آرامی و تصویرسازی ذهنی بر کاهش اضطراب دردانشجویان دانشگاه اسلامی واحد اهواز

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 538
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCPP03_096

Index date: 9 July 2017

بررسی تن آرامی و تصویرسازی ذهنی بر کاهش اضطراب دردانشجویان دانشگاه اسلامی واحد اهواز abstract

پیامدهای روانی اضطراب و درمان آن موضوع بسیاری از فعالیت های پژوهشی بوده است باتوجه به شیوع بالای اضطراب و همچنین تاثیر منفی آن بر روی عملکرد شغلی، تحصیلی، خانوادگی و تعاملات بین فردی تاکنون شیوه های مختلفی از مداخله های روان شناختی رشد یافته اند که ضرورت بررسی اثر بخشی این مداخلات درمانی و روانی آموزشی در اضطراب کاملا به چشم می خورد. هدف از این تحقیق بررسی تاثیرتن آرامی و تصویرسازی ذهنی بر کاهش اضطراب در دانشجویان دانشگاه اسلامی واحد اهواز بود. نمونه ی پژوهشی شامل 30 نفر از دانشجویان بودند که به شیوه ی تصادفی ساده (چندمرحله ای) انتخاب شدند که به صورت تصادفی به چهار گروه (دو گروه آزمایشی و یک گروه کنترل) تقسیم شدند. طرح پژوهشی حاضر آزمایشی از نوع پیش آزمون، پس آزمون، همراه با گروه کنترل بود. تجزیه و تحلیل داده ها با روش مقایسه ی بین گروه ها و به وسیله ی تحلیل واریانس یکراهه و استفاده از آزمون های تعقیبی استفاده شد که در سطح اطمینان 001/0

بررسی تن آرامی و تصویرسازی ذهنی بر کاهش اضطراب دردانشجویان دانشگاه اسلامی واحد اهواز Keywords:

بررسی تن آرامی و تصویرسازی ذهنی بر کاهش اضطراب دردانشجویان دانشگاه اسلامی واحد اهواز authors

سمیه آل کثیر

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خمین، ایران.

سیدعلی آل یاسین

استادیار و عضو هیات علمی گروه روان شناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خمین، ایران.

مقاله فارسی "بررسی تن آرامی و تصویرسازی ذهنی بر کاهش اضطراب دردانشجویان دانشگاه اسلامی واحد اهواز" توسط سمیه آل کثیر، کارشناس ارشد روانشناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خمین، ایران.؛ سیدعلی آل یاسین، استادیار و عضو هیات علمی گروه روان شناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خمین، ایران. نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش تازه های روان شناسی مثبت نگر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تن آرامی-تصویرسازی ذهنی-اضطراب هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 538 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پیامدهای روانی اضطراب و درمان آن موضوع بسیاری از فعالیت های پژوهشی بوده است باتوجه به شیوع بالای اضطراب و همچنین تاثیر منفی آن بر روی عملکرد شغلی، تحصیلی، خانوادگی و تعاملات بین فردی تاکنون شیوه های مختلفی از مداخله های روان شناختی رشد یافته اند که ضرورت بررسی اثر بخشی این مداخلات درمانی و روانی آموزشی در اضطراب کاملا ... .