سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثربخشی بازی درمانی بر کاهش افسردگی دختران دارای افسردگی مقطع ابتدایی

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 558
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCPP03_107

Index date: 9 July 2017

اثربخشی بازی درمانی بر کاهش افسردگی دختران دارای افسردگی مقطع ابتدایی abstract

در دهه قبل همزمان با افزایش شیوع افسردگی در سنین پایینتر، توجه زیادی به تشخیص و درمان افسردگی در کودکان جلب شده است. پژوهشهای زیادی درباره شیوع نشانههای افسردگی در کودکان کشورهای غربی صورت گرفته است؛ اما چنین تحقیقاتی در کشورهای غیرغربی اندک است. از این رواین پژوهش با هدف بررسی اثربخشی بازیدرمانی بر کاهش افسردگی دختران دارای افسردگی مقطع ابتدایی شهر بندرعباس انجام شد. طرح پژوهش از نوع نیمه آزمایشی و به صورت پیش آزمون -پس آزمون با گروه کنترل بود. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی مدارسشهر بندرعباس بودند. نمونه موردمطالعه شامل 30 نفر از دانش آموزان افسرده بودند که به صورت نمونه گیری هدفمند انتخاب و به صورت تصادفی در دو گروه آزمایش و کنترل جایگزین شدند. از مقیاس افسردگی کودکان (CDS (برای جمع آوری دادهها استفاده شد. دادهها از طریق تحلیل کوواریانس تکمتغیره مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بین گروه کنترل و آزمایش تفاوت معناداری وجود دارد و بازی درمانی اثر معناداری را در کاهش افسردگی (7/18=F و 001/0

اثربخشی بازی درمانی بر کاهش افسردگی دختران دارای افسردگی مقطع ابتدایی Keywords:

بازی درمانی -افسردگی -دختران

اثربخشی بازی درمانی بر کاهش افسردگی دختران دارای افسردگی مقطع ابتدایی authors

زینب ضیاالدینی

گروه روانشناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بندرعباس، بندرعباس، ایران.

مهین عسگری

استادیار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، بندرعباس، ایران.

مقاله فارسی "اثربخشی بازی درمانی بر کاهش افسردگی دختران دارای افسردگی مقطع ابتدایی" توسط زینب ضیاالدینی، گروه روانشناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بندرعباس، بندرعباس، ایران.؛ مهین عسگری، استادیار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، بندرعباس، ایران. نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش تازه های روان شناسی مثبت نگر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بازی درمانی -افسردگی -دختران هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 558 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دهه قبل همزمان با افزایش شیوع افسردگی در سنین پایینتر، توجه زیادی به تشخیص و درمان افسردگی در کودکان جلب شده است. پژوهشهای زیادی درباره شیوع نشانههای افسردگی در کودکان کشورهای غربی صورت گرفته است؛ اما چنین تحقیقاتی در کشورهای غیرغربی اندک است. از این رواین پژوهش با هدف بررسی اثربخشی بازیدرمانی بر کاهش افسردگی دختران دارای افسردگی مقطع ... .