سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش بکارگیری عناصر و نمادها بر احیای فرهنگ ایرانی در طراحی یک مجموعه فرهنگی- نمایشی در قزوین

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 586

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SAQZAU02_054

Index date: 9 July 2017

نقش بکارگیری عناصر و نمادها بر احیای فرهنگ ایرانی در طراحی یک مجموعه فرهنگی- نمایشی در قزوین abstract

تیاتر همیشه یکی از کامل ترین پاسخگوی نیازهای اجتماعی بشر بوده و از این رو یکی از شاخصهای مهم پیشرفت کشورها به شمار می آید و لذا ملت های فاقد تیاتر، بی فرهنگ تلقی می گردند. موضوع رابطه فرهنگ و معماری بهعنوان یکی از جنبه های رابطه انسان و محیط مصنوع ، چالشی است که امروزه، متفکران و معماران با بسترها و زمینه های فکری و محیطی مختلف، با آن مواجهند و مشخص گشته تکیه بر پیشینه کهن یک شهر، پیگیری ارزشهایگذشته یک مرز و بوم، باورهای فرهنگی- اجتماعی آن و بکارگیری خلاقانه اصول و قواعد آن، اعتبار معماری را دوچندان میکند. در این پژوهش، یک مرکز هنرهای نمایشی در قزوین با هدف شناسایی عناصر، نمادها و مفاهیم ایرانیو احیای ارزشهای فرهنگ ایرانی طراحی میگردد. در راستای آزمون فرض پژوهش، ابتدا بوسیله مطالعات میدانی وکتابخانه ای و مصاحبه با اساتید معماری ذیصلاح، پرسشنامه ای شامل مشخصه های احیای فرهنگ تدوین گردید و برای اولویت بندی در اختیار دانشجویان و فارغ التحصیلان معماری قرار گرفت. پس از جمع آوری پرسشنامه ها، بهتحلیل نتایج حاصل از آن به روش استقرایی پرداخته شد و با مشخص شدن برترین اولویت، ملاحظات طراحی معماری بازبینی و اصلاحات لازم در طرح اعمال گردید.

نقش بکارگیری عناصر و نمادها بر احیای فرهنگ ایرانی در طراحی یک مجموعه فرهنگی- نمایشی در قزوین Keywords:

معماری , احیای ارزشهای فرهنگ ایرانی , عناصر , نمادها , شناسایی مفاهیم ایرانی

نقش بکارگیری عناصر و نمادها بر احیای فرهنگ ایرانی در طراحی یک مجموعه فرهنگی- نمایشی در قزوین authors

پرناز صراف شمس

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزین، دانشکده معماری و شهرسازی قزوین ایران

مهرداد متین

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی، دانشکده معماری و شهرسازی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آشوری، داریوش. تعریف ها و مفهوم فرهنگ. چاپ سوم .تهران ...
پوردیهیمی، شهرام. فرهنگ و مسکن، مجله مسکن و محیط روستا، ...
ثلاثی، محسن. جهان ایرانی و ایران جهانی، چاپ پنجم، نشر ...
حافظ نیا، محمدرضا. مقدمه ای بر روش تحقیق در علوم ...
حلاج، لاله. ارتباط دوسویه معماری و فرهنگ، روزنامه شرق، شماره ...
دریای لعل، بهرنگ. حوصله دار صابر، ریحانه. بازنگری یک مفهوم ...
راپاپورت، آموس. انسان شناسی مسکن، ترجمه خسرو افضلیان، چاپ اول، ...
معین، محمد. فرهنگ معین. جلد چهارم. تهران: امیرکبیر، .(1375) ...
مهدوی پور، حسین. مقدمه ای بر تاثیر فرهنگ در معماری، ...
- Rapaport, Amos, Culture Architecture and design, Locke science publishing ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش بکارگیری عناصر و نمادها بر احیای فرهنگ ایرانی در طراحی یک مجموعه فرهنگی- نمایشی در قزوین" توسط پرناز صراف شمس، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزین، دانشکده معماری و شهرسازی قزوین ایران؛ مهرداد متین، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی، دانشکده معماری و شهرسازی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی معماری و شهرسازی سقز پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری ، احیای ارزشهای فرهنگ ایرانی، عناصر، نمادها، شناسایی مفاهیم ایرانی هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 586 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تیاتر همیشه یکی از کامل ترین پاسخگوی نیازهای اجتماعی بشر بوده و از این رو یکی از شاخصهای مهم پیشرفت کشورها به شمار می آید و لذا ملت های فاقد تیاتر، بی فرهنگ تلقی می گردند. موضوع رابطه فرهنگ و معماری بهعنوان یکی از جنبه های رابطه انسان و محیط مصنوع ، چالشی است که امروزه، متفکران و معماران با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش بکارگیری عناصر و نمادها بر احیای فرهنگ ایرانی در طراحی یک مجموعه فرهنگی- نمایشی در قزوین با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.