سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جدایش PVC و PET با استفاده از فلوتاسیون

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,162

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMEC02_109

Index date: 9 November 2008

جدایش PVC و PET با استفاده از فلوتاسیون abstract

پلاستیک در دنیای مدرن نقش مهمی در زندگی بشر دارد تا آنجا که برای ساخت اکثر نیازمند یهای زندگی، از پاکت های بسته بندی تا بال هواپیما، بکارمی رود. پلاستیک ارزان، سبک و قوی می باشد و می تواند با گستره وسیعی از خصوصیات تولید شود. به همین دلیل تولید و مصرف پلاستیکها در سال های اخیر دارای رشدی با تابع نمایی بوده است. افزایش مصرف پلاستیک ها سبب رشد پسماند آنها در دنیا شده است. با توجه به پایداری پلاستیک ها در طبیعت و مضرات زیست محیطی آنها، بازیافت پلاستیک ضرورتی انکار ناشدنی است. بازیافت پلاستیک ها، نیازمند جدایش آنها است تا بتوان به پلاستیک قابل استفاده دست یافت. بدین منظور روشهای مختلفی از قبیل روش های ثقلی، الکترواستاتیک، فلوتاسیون و ذوب ترتیبی بکار گرفته شده است از میان پلاستیک های مختلف PVC و PET دارای کاربردهای وسیع و متنوعی هستند و بخش قابل ملاحظه ای از پلاستیک مصرفی در زندگی روزمره و صنایع مختلف را به خود اختصاص داد هاند و به همین دلیل بازیافت آنها مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به اینکه وزن مخصوص PVC و PET به ترتیب برابر 1,32-1,37 g/cm3 و 1,33-1,37 g/cm3می باشد، لذا روش های ثقلی در جدایش آنها کاربرد ندارد. در این تحقیق برای جدایش PVC و PET از روش فلوتاسیون استفاده شده است. با توجه به هیدروفوبیسیته PET ,PVC جدایش آنها به روش فلوتاسیون بدون بکارگیری بازداشت کننده ای انتخابی میسر نمی باشد. در این تحقیق از تانیک اسید به عنوان بازداشت کننده استفاده شده است و تاثیر مقدار بازداشت کننده، دما و pH بر جدایش PVC و PET مورد بررسی قرار گرفته است

جدایش PVC و PET با استفاده از فلوتاسیون Keywords:

فلوتاسیون- پسماندهای پلاستیکی- جدایش- بازیافتPVC و PET

جدایش PVC و PET با استفاده از فلوتاسیون authors

محمد عباسی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محمد مهدی سالار یراد

استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر

اسماعیل قاسمی

استادیار پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Huiting Shent; R.J. Pugh; and E. Forssberg, 1999, A review ...
Mihai Lungu, 2004, *Electrical separation of plastic materials using the ...
Masami Tsunekawa et all, 2005, *Jig separation of plastics from ...
Sangobtip Pongstabodee ; Napatr Kun achitpimol ; and Somsak Damronglerd, ...
Huiting Shen, E. Forssberg , R.J. Pugh, 2002, «Selective flotation ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جدایش PVC و PET با استفاده از فلوتاسیون" توسط محمد عباسی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ محمد مهدی سالار یراد، استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ اسماعیل قاسمی، استادیار پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس مهندسی معدن ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فلوتاسیون- پسماندهای پلاستیکی- جدایش- بازیافتPVC و PET هستند. این مقاله در تاریخ 19 آبان 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2162 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پلاستیک در دنیای مدرن نقش مهمی در زندگی بشر دارد تا آنجا که برای ساخت اکثر نیازمند یهای زندگی، از پاکت های بسته بندی تا بال هواپیما، بکارمی رود. پلاستیک ارزان، سبک و قوی می باشد و می تواند با گستره وسیعی از خصوصیات تولید شود. به همین دلیل تولید و مصرف پلاستیکها در سال های اخیر دارای رشدی با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جدایش PVC و PET با استفاده از فلوتاسیون با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.