سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

توسعه بنادر جنوبی ایران در راستای انتخاب بهترین بندر بعنوان هاب کانتینری با استفاده از روش AHP

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,660

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KMSU02_006

Index date: 2 August 2017

توسعه بنادر جنوبی ایران در راستای انتخاب بهترین بندر بعنوان هاب کانتینری با استفاده از روش AHP abstract

بنادر در راستای افزایش درآمد و رونق اقتصادی به دنبال ایجاد جاذبه ها و مشوق هایی برای جذب صاحبان کالا و مالکان کشتی می باشند. بندری که در یک منطقه جغرافیایی دارای پتانسیل توسعه باشد می تواند نقش کانونی یا هاب شدن را ایفا نماید و نسبت به سایر رقبا جذب کالای بیشتر و در نتیجه رونق اقتصادی بهتری داشته باشد. رقابت فزاینده در جذب کالا و کشتی در منطقه خلیج فارس با وجود بنادر جبل علی و ... بررسی چالش ها و عوامل موثر در توسعه بنادر جنوبی ایران در راستای هاب شدن را ضرورری می نماید.بدین منظور ابتدا سه بندر جنوبی چابهار، شهید رجایی و امام خمینی جهت هاب شدن از نظر پنج شاخص اصلی موقعیت جغرافیایی، عملیاتی، پسکرانه، اقتصادی و گمرکی با استفاده از مدل تحلیل چند شاخصه AHPمقایسه و اولویت بندی شدند. نتایج مدل تحلیلی نشان می دهد که در بخش شاخص ها، عوامل مربوط به موقعیت جغرافیایی با7/50%و گمرک با 6/5 % به ترتیب بیشترین و کمترین اولویت را داشته و در خصوص مناسبترین بندر، بندرشهید رجایی با وزن6/64% از درجه اهمیت بیشتری جهت هاب شدن برخوردار می باشد. بخش دوم تحقیق به بررسی معنی داری هر یک از عوامل موثر بر هاب شدن بندر شهید رجایی می پردازد. جهت تجزیه تحلیل اطلاعات آماری از آزموندو جمله ای و نرم افزارspss16استفاده شد. نتایج تحقیق نشان می دهد که خدمات بندری، موقعیت بندر، تجهیزات زیر/رو بنایی و ایمنی بیشترین تاثیر و وجود بندر خشک کمترین تاثیر را در هاب شدن بندر شهید رجایی دارد.

توسعه بنادر جنوبی ایران در راستای انتخاب بهترین بندر بعنوان هاب کانتینری با استفاده از روش AHP Keywords:

توسعه بنادر جنوبی ایران در راستای انتخاب بهترین بندر بعنوان هاب کانتینری با استفاده از روش AHP authors

نوشین دری برنجگانی

کارشناس ارشد مدیریت حمل و نقل دریایی بین قاره ای دانشکده اقتصاد و مدیریت دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، استان خوزستان

همایون یوسفی

استادیار دانشکده اقتصاد و مدیریت دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، استان خوزستان

دامون رزمجویی

عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد و مدیریت دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، استان خوزستان

جعفر قاسمی ورنامخواستی

استادیار دانشکده اقتصاد و مدیریت دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، استان خوزستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
انشاه علوم وفنون دریایی خرمشهر، 6 و 7 بهمن ماه ...
(2) سعیدی پور، م. 1389. چرا باید هاب شویم؟. بندر ...
(3) صفارزاده، م.، ودیگران. 1385. حمل‌ونقل دریایی، تهران :انتشارات اسراردانش. ...
(5) مشیری، ا. 1380. مدل تعدیل شده AHP برای نظر ...
انشاه علوم وفنون دریایی خرمشهر، 6 و 7 بهمن ماه ...
(6) Qiu, B., and Jin, Z. 2014. A Simulation Based ...
(7) Kbina van dyck, G. 2015. The Drive for a ...
(9) transportation hub: prospects and problems. Journal of Political Studies, ...
(11) TAI, H. and Hwang, ch. 2005. Analysis of hub ...
(12) Aversa, R., Botter, RC., Haralambids, HC. and Yoshizaki, HTY. ...
(13) Veldman, SJ. and Buckmann, EH. 2003. A Model On ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "توسعه بنادر جنوبی ایران در راستای انتخاب بهترین بندر بعنوان هاب کانتینری با استفاده از روش AHP" توسط نوشین دری برنجگانی، کارشناس ارشد مدیریت حمل و نقل دریایی بین قاره ای دانشکده اقتصاد و مدیریت دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، استان خوزستان؛ همایون یوسفی، استادیار دانشکده اقتصاد و مدیریت دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، استان خوزستان؛ دامون رزمجویی، عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد و مدیریت دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، استان خوزستان؛ جعفر قاسمی ورنامخواستی، استادیار دانشکده اقتصاد و مدیریت دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، استان خوزستان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توسعه بنادر، بندر هاب، بندر شهید رجایی، AHP هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1660 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بنادر در راستای افزایش درآمد و رونق اقتصادی به دنبال ایجاد جاذبه ها و مشوق هایی برای جذب صاحبان کالا و مالکان کشتی می باشند. بندری که در یک منطقه جغرافیایی دارای پتانسیل توسعه باشد می تواند نقش کانونی یا هاب شدن را ایفا نماید و نسبت به سایر رقبا جذب کالای بیشتر و در نتیجه رونق اقتصادی بهتری داشته ... . برای دانلود فایل کامل مقاله توسعه بنادر جنوبی ایران در راستای انتخاب بهترین بندر بعنوان هاب کانتینری با استفاده از روش AHP با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.