سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تغییرات مواد آلی کل TOM در رسوبات خلیج چابهار در پیش مانسو ن، مانسون و پس مانسون

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 505

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KMSU02_053

Index date: 2 August 2017

بررسی تغییرات مواد آلی کل TOM در رسوبات خلیج چابهار در پیش مانسو ن، مانسون و پس مانسون abstract

خلیج چابهار به عنوان بزرگترین خلیج در شمال دریای مکران زیستگاه گونه های متنوعی از آبزیان بوده که برخی از فاکتورهای زیست محیطی آن مثل مواد آلی متاثر از پدیده سالانه مانسون دچار تغییراتی می گردند. نمونه برداری از رسوبات زیرجزرومدی در سال 1393 از 22 ایستگاه در سه دوره پیش مانسون، مانسون و پس مانسون با کمک نمونه بردار گرب ون-وین صورت پذیرفت. طبق نتایج تغییرات میانگین مواد آلی در پیش مانسون 84/0±21/2، مانسون 81/0±09/3 و پس مانسون 97/0 ±45/3 درصد بوده است که در فصل پیش مانسون دامنه تغییرات مواد آلی 92/0 تا 93/3، در فصل مانسون 45/1 تا 99/5 و در فصل پس مانسون 44/1 تا 77/9 درصد متغیر بود. آژمون آنالیز واریانس اختلاف معنی داری را بین برخی از ایستگاهها در هرفصل بین فصول نشان داد که فصل پیش مانسون با دیگر فصول دارای اختلاف بود(05/0p<). میزان مواد آلی در اسکله ها در هر سه دوره بیش از سایر ایستگاه هایی که در خارج از اسکله‎ها واقع شده‎اند، می‎باشد. از آنجا که در دوره مانسون دریا مواج بوده و تلاطم زیادی دارد سرعت ته نشینی کمتر بوده و هر چقدر به انتهای دوره مانسون نزدیک‎تر می‎شویم، مقادیر مواد آلی رسوبات افزایش می‎یابد

بررسی تغییرات مواد آلی کل TOM در رسوبات خلیج چابهار در پیش مانسو ن، مانسون و پس مانسون Keywords:

بررسی تغییرات مواد آلی کل TOM در رسوبات خلیج چابهار در پیش مانسو ن، مانسون و پس مانسون authors

مهران لقمانی

گروه زیست شناسی دریا، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پارسامنش، الف.، نجف‌پور، ن.، خدادادی، م.، داودی، ف و سبزعلیزاده، ...
Gray, J., 2002. The ecology of marine sediments. First edition. ...
Herve, R.P., Andriamalal a, R., Yves, M., Marcellin, R., Christine, ...
Nybakken, J.W. and Bertness, M.D., 2005. Marine biology. An ecological ...
Holme, N.A. and McIntyre, D.A., 1984. Methods for the Study ...
Buchanan, J.B., 1984. Sediment analysis. In: Holme, N.A. and McIntyre, ...
Jayaraj, K.A., Jayalakshmi, K.V., and Saraladevi, K., 2007. Influence of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تغییرات مواد آلی کل TOM در رسوبات خلیج چابهار در پیش مانسو ن، مانسون و پس مانسون" توسط مهران لقمانی، گروه زیست شناسی دریا، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خلیج چابهار، مکران، مانسون، مواد آلی هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 505 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خلیج چابهار به عنوان بزرگترین خلیج در شمال دریای مکران زیستگاه گونه های متنوعی از آبزیان بوده که برخی از فاکتورهای زیست محیطی آن مثل مواد آلی متاثر از پدیده سالانه مانسون دچار تغییراتی می گردند. نمونه برداری از رسوبات زیرجزرومدی در سال 1393 از 22 ایستگاه در سه دوره پیش مانسون، مانسون و پس مانسون با کمک نمونه بردار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تغییرات مواد آلی کل TOM در رسوبات خلیج چابهار در پیش مانسو ن، مانسون و پس مانسون با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.