سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مروری بر وضعیت صخره ها و آبسنگ های مرجانی در خلیج فارس

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,712

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KMSU02_134

Index date: 2 August 2017

مروری بر وضعیت صخره ها و آبسنگ های مرجانی در خلیج فارس abstract

جزایر مرجانی از مهمترین منابع تولید انرژی در اکوسیستم های دریایی هستند که میزان تولید انرژی در این اکوسیستم ها، معادل جنگل های حاره ای است . مرجان ها همچنین تامین کننده سرپناهی مناسب برای دیگر گونه های جانوران آبزی بوده و به عنوان مهمترین مراکز تنوع زیستی در دریا محسوب می گردند. صخره های مرجانی دارای طیف گسترده ای از ارزشهای فرهنگی ، اقتصادی ، اکولوژیکی و طبیعی می باشند. خلیج فارس دارای جزایری است که از این منبع طبیعی دریایی برخوردار می باشد، خلیج فارس با تنوع گونه های بیشمار ذکر شده از مهمترین بوم سازگان های آبی جهانی محسوب می گردد وجود جنگل حرا و صخره های مرجانی و پوشش جانوری متنوع آبزیان معید این امر است. صخره های مرجانی مهم ترین اکوسیستم و زیستگاه مناطق گرمسیری هستند که نقش مشابه جنگلهای بارانی در خشکی ها را در دریا ایفا می کنند و در طی چند سال اخیر تلاش های جهانی گسترده ای جهت پایش ، تحقیق ، مدیریت و حفاظت صخره های مرجانی ایجاد شده است. این مقاله با استناد به مقالات و کتاب های مربوطه جمع آوری شده به بررسی و شناخت وضعیت صخره ها و آبسنگ های مرجانی، خطرات زیست محیطی و اقتصادی ناشی از آن در منطقه خلیج فارس پرداخته است.

مروری بر وضعیت صخره ها و آبسنگ های مرجانی در خلیج فارس Keywords:

مروری بر وضعیت صخره ها و آبسنگ های مرجانی در خلیج فارس authors

احسان طالبی

بوشهر_عسلویه ، سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس

شاداب صفادرگیری

بندرعباس_اداره کل منابع طبیعی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پورخباز, ح ر؛ یوسف نیا. ح ؛ زیدی.! و اسلامی.م، ...
رحمانی.، م ر، .اردلان.م، . (1393)، تحلیل روابط تغییرات تنوع ...
Fontugnec, A. Haghipourd, A. Hilgersa, H.U. Kasperf, H. Nazarie, P.A. ...
G. Baumana Andrew, S. Pratchetta Morgan, H. Bairda Andrew, Rieglb ...
Ghaziloua Amir, Mohammad Reza Shokria, William Gladstoneb (2016) ; Coral ...
Jafarian Mohammad Ali, Jafar Seyfabadi _ Mohammad Reza Shokrib; Internal ...
Kabiri Keivan , Biswajeet Pradhan, S amimi-Namin Kaveh, Moradi Masoud ...
Mousavi Seyed Hassan, Danehkar Afshin, Shokri Mohammad Reza, Poorbagherd Hadi, ...
Preussera. F , U. Radtkea, M. S. Pratchetta Morgan, S. ...
_ Dawood, Wiedenmanna Jorg, D'Angeloa Ceilia, H. Bairdb Andrew, S. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مروری بر وضعیت صخره ها و آبسنگ های مرجانی در خلیج فارس" توسط احسان طالبی، بوشهر_عسلویه ، سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس؛ شاداب صفادرگیری، بندرعباس_اداره کل منابع طبیعی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله وضعیت مرجانی، صخره های مرجانی، آبسنگ های مرجانی، آبسنگ ها، خلیج فارس هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1712 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جزایر مرجانی از مهمترین منابع تولید انرژی در اکوسیستم های دریایی هستند که میزان تولید انرژی در این اکوسیستم ها، معادل جنگل های حاره ای است . مرجان ها همچنین تامین کننده سرپناهی مناسب برای دیگر گونه های جانوران آبزی بوده و به عنوان مهمترین مراکز تنوع زیستی در دریا محسوب می گردند. صخره های مرجانی دارای طیف گسترده ای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مروری بر وضعیت صخره ها و آبسنگ های مرجانی در خلیج فارس با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.