سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کاربردهای پارافین و مشکلات تولیدی آن

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,357

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICRSIE02_194

Index date: 2 August 2017

بررسی کاربردهای پارافین و مشکلات تولیدی آن abstract

پارافین یا موم یا واکس، محصول جانبی تمامی کارخانه جات رغن سازی می باشد که ازماده اصلی لوبکات تولید می شود و دارای کاربردهای متعددی از جمله مواد اولیه کارخانه جات آرایشی و بهداشتی و تولید شمع می باشد. در تولید شمع، یا پارافین تولیدی توسط خاک رنگبری مشکلات زیادی در تولید انتهایی محصول وجود دارد که یکی از آنها وجود حباب هایی سفید رنگ بر روی محصول می باشد که به آن اصطلاحا نقاط مرطوب گفته می شود و با کنترل نوسانات دمایی محیط و موم در قالب ریخته شده می توان از بروز حباب ها و به اصطلاح تورم پارافین جلوگیری نمود.

بررسی کاربردهای پارافین و مشکلات تولیدی آن Keywords:

بررسی کاربردهای پارافین و مشکلات تولیدی آن authors

محمد سهرابیان

کارشناس مهندسی شیمی در پالایشگاه نفت پارس،کرج

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مرتضی مافی - فرشاد یزدانی-فتح اله فرهادی(1383)، مقاله"بررسی برخی روشهای ... [مقاله کنفرانسی]
Trifunac , M.D. (20 1 6), "ENERGY WORLD IN OPEX" ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کاربردهای پارافین و مشکلات تولیدی آن" توسط محمد سهرابیان، کارشناس مهندسی شیمی در پالایشگاه نفت پارس،کرج نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله واکس های پارافینی، میکروکریستال، پترولاتوم، نقاط مرطوب هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1357 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پارافین یا موم یا واکس، محصول جانبی تمامی کارخانه جات رغن سازی می باشد که ازماده اصلی لوبکات تولید می شود و دارای کاربردهای متعددی از جمله مواد اولیه کارخانه جات آرایشی و بهداشتی و تولید شمع می باشد. در تولید شمع، یا پارافین تولیدی توسط خاک رنگبری مشکلات زیادی در تولید انتهایی محصول وجود دارد که یکی از آنها ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کاربردهای پارافین و مشکلات تولیدی آن با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.