سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی شکل پذیری و جذب انرژی در قاب های مهاربندی شده مجهز به میراگر ذوزنقه ای شکل

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,073

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSAU04_0852

Index date: 2 August 2017

بررسی شکل پذیری و جذب انرژی در قاب های مهاربندی شده مجهز به میراگر ذوزنقه ای شکل abstract

در مقاله حاضر شکل پذیری و جذب انرژی یک نوع میراگر غیرفعال نوین که توسط شاهرخ مالک پیشنهاد شده است مورد بررسی قرار می گیرد. این نوع میراگر برای طراحی سازه های مقاوم در برابر زلزله و همچنین برای اصلاح رفتار لرزه ای سازه های فولادی موجود استفاده می شود. این نوع میراگر که از آن به عنوان میراگر ذوزنقه ای یاد می شود، از یک ذوزنقه با سطح مقطع قوطی شکل راست گوشه ساخته شده از ورق های فولادی می باشد که به صورت یک ذوزنقه ای در مهاربندی های نوع شورن در قاب های فولادی قرار داده می شود. در این مقاله قاب های متشکل از این نوع میراگر با دهانه های متفاوت تحت تحلیل استاتیکی غیرخطی (پوش آور) قرار گرفته و شکل پذیری این قاب ها بدست می آید و نشان داده خواهد شد که با افزایش نسبت طول میراگر (ضلع بزرگ تر میراگر) به طول دهانه قاب، نسبت شکل پذیری کاهش خواهد یافت. همچنین با درنظر گرفتن تغییر مکان هدف به میزان 3 درصد ارتفاع قاب، جذب انرژی برای مدل های مختلف بدست آمده و نشان داده شده است که با افزایش نسبت طول میراگر به طول دهانه قاب، میزان جذب انرژی نیز کاهش می یابد. لازم به ذکر است که این نوع میراگر اقتصادی و به راحتی قابل اجرا می باشد و به علت قابلیت قرار گرفتن بازشو در آن از نظر معماری نیز مورد توجه می باشد.

بررسی شکل پذیری و جذب انرژی در قاب های مهاربندی شده مجهز به میراگر ذوزنقه ای شکل Keywords:

بررسی شکل پذیری و جذب انرژی در قاب های مهاربندی شده مجهز به میراگر ذوزنقه ای شکل authors

سیدمهرازد حسینی بای

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، گروه عمران دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه علوم و فنون مازندران، بابل، ایران

مرتضی اسکندری قادی

دانشکده مهندسی عمران، پردیس دانشکده های فنی، دانشگاه تهران، تهران، ایران

عزیزالله اردشیربهرستاقی

گروه عمران دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه علوم و فنون مازندران، بابل، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آیین‌نامه طراحی ساختمان‌ها در برابر زلزله (استاندارد 2800)، ویرایش چهارم، ...
معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور؛ " راهنمای روش‌ها ...
سیستم‌های اتلاف انرژی به صورت فعال؛ .http:// _ _ mira ...
عسگریان نسب، ا. بررسی و تحلیل عملکرد انواع میراگرها در ...
غیبی، ص. مالک، ش. مطالعه رفتار ابزار اتلاف انرژی نیم ...
لو قلم، ا. بررسی رفتار یک میراگر پیشنهادی از نوع ...
یوسفی، ع. بررسی رفتار غیرخطی سیستم بادبندی فضاکار پیشنهادی، پایان ...
پابسنگ، پ. ارائه یک سیستم میراگر غیرفعال نوین برای کاربرد ...
کامجو، _ بررسی رفتار قاب‌های مهاربندی شده با میراگر پیشنهادی، ...
صدری طبایی زواره، م. بررسی عملکرد و رفتار یک سیستم ...
غیبی، ص. مطالعه نوعی از تجهیزات اتلاف انرژی برای کاربرد ...
Malek s, Pabesang p. The presentation of circular passive energy ...
Berman J, Bruneau M. Experimental and analytical investigation of tubular ...
Structural response modification factor (Applied Technology Council No. 19, 1995) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی شکل پذیری و جذب انرژی در قاب های مهاربندی شده مجهز به میراگر ذوزنقه ای شکل" توسط سیدمهرازد حسینی بای، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، گروه عمران دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه علوم و فنون مازندران، بابل، ایران؛ مرتضی اسکندری قادی، دانشکده مهندسی عمران، پردیس دانشکده های فنی، دانشگاه تهران، تهران، ایران؛ عزیزالله اردشیربهرستاقی، گروه عمران دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه علوم و فنون مازندران، بابل، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله میراگر ذوزنقه ای، شکل پذیری، تحلیل استاتیکی غیرخطی، میراگر غیرفعال، مهاربندی شورن، جذب انرژی هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1073 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در مقاله حاضر شکل پذیری و جذب انرژی یک نوع میراگر غیرفعال نوین که توسط شاهرخ مالک پیشنهاد شده است مورد بررسی قرار می گیرد. این نوع میراگر برای طراحی سازه های مقاوم در برابر زلزله و همچنین برای اصلاح رفتار لرزه ای سازه های فولادی موجود استفاده می شود. این نوع میراگر که از آن به عنوان میراگر ذوزنقه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی شکل پذیری و جذب انرژی در قاب های مهاربندی شده مجهز به میراگر ذوزنقه ای شکل با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.