جایگاه محیط های پرورش سازمان های مجازی در مدیریت پژوهش
Publish place: National Conference on Research and Technology
Publish Year: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 479
This Paper With 26 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CRT01_032
تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396
Abstract:
در این مقاله، به ارایه هستی شناسی سطح کلان محیط های پرورش سازمان های تحقیقاتی مجازی پرداخته میشود. محیط های پرورش سازمان های مجازی به عنوان شکل جدیدی از سازمان همکاری شبکه ای، فرصت همکاری در سازمان های مجازی را برای اعضای خود فراهم مینمایند و به انتخاب هوشمندانه شرکای سازمان مجازی کمک میکنند. ورود این مفهوم در حوزه تحقیق و پژوهش و تشکیل سازمان های تحقیقاتی مجازی میتواند به بهرهگیری از تمامی پتانسیل های علمی کشور بدون وجود محدودیت زمانی و مکانی، چابکی و انعطاف پذیری فوق العاده در پاسخگویی به نیازهای تحقیقاتی کشور، کاهش هزینه ها در امر مدیریت فرآیند تحقیق، افزایش کیفیت و بهبود شاخص های بهره وری در سطح تحقیقات کمک کند. این اهداف در راستای پاسخگویی به نیازهای اصلی کشور در تبدیل علم به ثروت، کاربردی نمودن دستاوردهای تحقیقات و مدیریت یکپارچه فرآیند تحقیق جهت جلوگیری از هدررفت سرمایه های ملی است که از محورهای کلیدی همایش مدیریت پژوهش و فناوری به شمار می آید. از اینرو، به کارگیری مفهوم جدید محیط پرورش سازمان مجازی در حوزه مدیریت تحقیق به عنوان یک ایده نو در این مقاله مطرح و به منظور شناخت موجودیت ها، اعضا، نقش ها و وظایف هر یک از آنها و دستیابی به درکی مشترک از این مفاهیم، هستی شناسی محیط های پرورش سازمان های تحقیقاتی مجازی ارایه خواهد شد تا زمینه را برای تحقیقات گسترده تر در این حوزه باز نماید. از این رو در این مقاله با مرور پیشینه تحقیقات صورت گرفته در زمینه محیط های پرورش سازمان مجازی و با به کارگیری روش تحقیق کیفی و در نظر گرفتن ویژگی های خاص این حوزه و با توجه به هستی شناسی سطح کلان VBE، مفاهیم و روابط کلان بین آنها جهت خلق هستی شناسی سطح بالای محیط های پرورش سازمان های تحقیقاتی مجازی استخراج میگردد. این هستی شناسی کلان در ایجاد درک مشترک از مفاهیم محیط های پرورش سازمان های تحقیقاتی مجازی بهمنظور انجام تحقیقات گستردهتر در این زمینه و شکل گیری سازمان های تحقیقاتی مجازی کارگشا خواهد بود.
Keywords:
سازمان های مجازی , محیط های پرورش سازمان های مجازی , تحقیق , سازمان های تحقیقاتی , محیط های پرورش سازمان های تحقیقاتی مجازی , هستی شناسی
Authors
عباس آسوشه
استادیار، گروه مهندسی صنایع دانشگاه تربیت مدرس
شهره مهر آسا
کارشناس ارشد، مدیریت فناوری اطلاعات دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :