سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی مدل لرزه خیزی و لرزه زمین ساخت منطقه لنگرود- شمال ایران

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 584

This Paper With 7 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PNUGEO10_118

Index date: 2 August 2017

بررسی مدل لرزه خیزی و لرزه زمین ساخت منطقه لنگرود- شمال ایران abstract

جهت بررسی لرزه خیزی و لرزه زمین ساخت منطقه لنگرود، گستره ی E °5/52- 8/47 و N °39-3/35 انتخاب شده است. این ناحیه در دو ایالت لرزه زمین ساختی البرز- آذربایجان و ایران مرکزی- شرق ایران واقع شده است. ابتدا فهرست نامه کامل و یکنواختی مشتمل بر 490 زمین لرزه دستگاهی و 25 زمین لرزه تاریخی منطقه، ازمنابع قابل دسترس تهیه شد. بررسی سازوکار کانونی 19 زمین لرزه با 8/4Mw ≥ نشان دهنده وجود گسلش راندگی و همچنین، گسلش امتدادلغز در ناحیه می باشد، اما سازوکار غالب از نوع راندگی است. ازآنجاکه بخش اعظم گستره موردنظر در زیرایالت البرز واقع شده است، بنابراین، می توان الگوی لرزه خیزی حاکم بر منطقه را، الگوی لرزه خیزی البرز درنظر گرفت. برای محاسبه پارامترهای لرزه خیزی، اطلاعات زمین لرزه های زیرایالت البرز به طور کامل استخراج شده است. با درنظر گرفتن عدم قطعیت بزرگی زمین لرزه ها و آستانه کامل بودن داده ها، پارامترهای لرزه خیزی البرز مبتنی بر روش ارایه شده توسط کیکو محاسبه شده اند. مقدار b-value برای البرز 03/0 ± 95/0 و نرخ رویداد زمین لرزه برای زمین لرزه های با بزرگی 4Mw≥، 39/0±1/4 برآورد شده است. بیشینه بزرگی زمین لرزه قابل انتظار برای البرز 52/0± 03/8 =Mw پیش بینی شد.

بررسی مدل لرزه خیزی و لرزه زمین ساخت منطقه لنگرود- شمال ایران Keywords:

بررسی مدل لرزه خیزی و لرزه زمین ساخت منطقه لنگرود- شمال ایران authors

ماریه صادقی

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران

رامین نیک روز

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران

الهام شعبانی

گروه فیزیک زمین، موسسه ژیوفیزیک دانشگاه تهران، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ 1 3 _ _ _ _ دانشاه پیام نور ...
Gutenberg B, Richter F.C., (1954), Seismicity of the Earth and ...
Jackson, J., Haines, J. & Holt, W., (1995), The acc ...
Kijko, A. & Sellevoll, M. A., (1992), Estimation of earthquake ...
Mirzaei, N., Gao, M. & Chen, Y.-T., (1999), Delineation of ...
Mousavi -Bafrouei, S. H., Mirzaei, N. & Shabani, E., (2014), ...
Oncel, A. & Alptekin, O., (1999), Effect of aftershocks On ...
Tahernia, N., Khodabin, M. & Mirzaei, N., (2011), Mixed model ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی مدل لرزه خیزی و لرزه زمین ساخت منطقه لنگرود- شمال ایران" توسط ماریه صادقی، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران؛ رامین نیک روز، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران؛ الهام شعبانی، گروه فیزیک زمین، موسسه ژیوفیزیک دانشگاه تهران، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی دهمین همایش ملی زمین شناسی دانشگاه پیام نور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پارامترهای لرزه خیزی، دوره بازگشت، لنگرود، البرز هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 584 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جهت بررسی لرزه خیزی و لرزه زمین ساخت منطقه لنگرود، گستره ی E °5/52- 8/47 و N °39-3/35 انتخاب شده است. این ناحیه در دو ایالت لرزه زمین ساختی البرز- آذربایجان و ایران مرکزی- شرق ایران واقع شده است. ابتدا فهرست نامه کامل و یکنواختی مشتمل بر 490 زمین لرزه دستگاهی و 25 زمین لرزه تاریخی منطقه، ازمنابع قابل دسترس ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی مدل لرزه خیزی و لرزه زمین ساخت منطقه لنگرود- شمال ایران با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.