سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

یک روش عددی جدید برای حل دستگاه معادلات انتگرال آبل به کمک سری های برنشتاین

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 728

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MAEMT02_008

Index date: 2 August 2017

یک روش عددی جدید برای حل دستگاه معادلات انتگرال آبل به کمک سری های برنشتاین abstract

در این تحقیق روش چند جمله ای های برنشتاین برای حل عددی یک سیستم منفرد بکار می رود. برای این منظور، در مسایل مورد نظر دنباله های کوتاه شده ی برنشتاین با استفاده از بعضی از خواص این چند جمله ای ها جانشین می شوند. برای تایید قابلیت اطمینان و دقت این روش بعضی از معادله ای انتگرال آبل ضعیف شده به عنوان مثال های عددی با جزییات حل شده اند.

یک روش عددی جدید برای حل دستگاه معادلات انتگرال آبل به کمک سری های برنشتاین Keywords:

دستگاه معادلات انتگرال آبل , روش چند جمله ای های برنشتاین , آنالیز همگرایی

یک روش عددی جدید برای حل دستگاه معادلات انتگرال آبل به کمک سری های برنشتاین authors

فریبا فرنیا

گروه ریاضی، واحد ارومیه، دانشگاه آزاد اسلامی، ارومیه، ایران

احمد جعفریان

گروه ریاضی، واحد ارومیه، دانشگاه آزاد اسلامی، ارومیه، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
M. Abdulkawi, Z.K. Eshkuvatov, N.M.A. Nik Long, 4A note on ...
S. Banerjea, B. Dutta, ،Solution of a singular integral equation ...
L. Bougoffa, R.C. Rach, A. Mennouni, ، Aconvenient technique for ...
L. Huanga, Y . Huang, X _ Li, 4Approximate solution ...
M. Khan , M.A. Gondal, ،0A reliable treatment of Abels ...
B.N. Mandal S. Bhattacharya, «Numerical solution of some classes of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "یک روش عددی جدید برای حل دستگاه معادلات انتگرال آبل به کمک سری های برنشتاین" توسط فریبا فرنیا، گروه ریاضی، واحد ارومیه، دانشگاه آزاد اسلامی، ارومیه، ایران؛ احمد جعفریان، گروه ریاضی، واحد ارومیه، دانشگاه آزاد اسلامی، ارومیه، ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی ریاضی:مهندسی پیشرفته با تکنیک های ریاضی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دستگاه معادلات انتگرال آبل، روش چند جمله ای های برنشتاین، آنالیز همگرایی هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 728 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق روش چند جمله ای های برنشتاین برای حل عددی یک سیستم منفرد بکار می رود. برای این منظور، در مسایل مورد نظر دنباله های کوتاه شده ی برنشتاین با استفاده از بعضی از خواص این چند جمله ای ها جانشین می شوند. برای تایید قابلیت اطمینان و دقت این روش بعضی از معادله ای انتگرال آبل ضعیف ... . برای دانلود فایل کامل مقاله یک روش عددی جدید برای حل دستگاه معادلات انتگرال آبل به کمک سری های برنشتاین با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.