سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی مدل سازی تجربی گسلهای راندگی محدوده شوط

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ATTITTDE02_255

Index date: 2 August 2017

بررسی مدل سازی تجربی گسلهای راندگی محدوده شوط abstract

هدف از این مقاله بررسی گسلهای راندگی در آزمایشگاه به وسیلهی مدلهای تجربی و مقایسه آن با مدلهای واقعی در منطقه شوط است. در این تحقیق از دو لایه مارن رسی با ضخامت متفاوت و یک لایهی شکلپذیر از جنس نمک استفاده شده است تا مراحل ایجاد چین و گسل شبیهسازی شود. پس از اینکه لایههای مختلف را روی هم قرار دادیم، نمونه را از یک طرف تحت نیروی فشارشی قرار میدهیم تا چینخوردگی و گسلهای راندگی را مشاهده کنیم. با پیشرفت آزمایش، ملاحظه میشود که گسلهای راندگی رشد کرده و تعداد آنها زیاد میشود ولی هیچ کدام از راندگیها به درون لایهی نمک نفوذ نمیکنند و به علت ثابت ماندن طول و ضخامت لایهها، چینخوردگی از نوع خمش گسلی خواهد بود.

بررسی مدل سازی تجربی گسلهای راندگی محدوده شوط Keywords:

بررسی مدل سازی تجربی گسلهای راندگی محدوده شوط authors

حسن حاجی حسینلو

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خوی، گروه زمینشناسی، خوی، ایران

سودا دولت خواه

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خوی، گروه زمینشناسی، خوی، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آقانباتی، س. ع.، 1385. زمین‌شناسی ایران. انتشارات سازمان زمین شناسی ...
McClay, Ken, 201 1.Introduction to thrust fault-related folding, in K. ...
DAVIS, D.:; SUPPE, J. & DAHLEN, F.A.; 1983. Mechanics of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی مدل سازی تجربی گسلهای راندگی محدوده شوط" توسط حسن حاجی حسینلو، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خوی، گروه زمینشناسی، خوی، ایران؛ سودا دولت خواه، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خوی، گروه زمینشناسی، خوی، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره بین المللی زمین، فضا و انرژی های پاک با محوریت مدیریت منابع طبیعی ، کشاورزی و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدل تجربی، چینخوردگی خمش گسلی، گسل راندگی، شوط هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 528 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از این مقاله بررسی گسلهای راندگی در آزمایشگاه به وسیلهی مدلهای تجربی و مقایسه آن با مدلهای واقعی در منطقه شوط است. در این تحقیق از دو لایه مارن رسی با ضخامت متفاوت و یک لایهی شکلپذیر از جنس نمک استفاده شده است تا مراحل ایجاد چین و گسل شبیهسازی شود. پس از اینکه لایههای مختلف را روی هم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی مدل سازی تجربی گسلهای راندگی محدوده شوط با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.