سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر آسکوربیک اسید بر بهبود جوانه زنی بذور گیاه دارویی چای ترش (Hibiscus sabdariffa) تحت تنش شوری

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 870

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NMPC01_077

Index date: 2 August 2017

بررسی تاثیر آسکوربیک اسید بر بهبود جوانه زنی بذور گیاه دارویی چای ترش (Hibiscus sabdariffa) تحت تنش شوری abstract

به علت قوه نامیه کمی که بذور گیاهان دارویی دارند، جوانه زنی و استقرار این گیاهان عموما با مشکل مواجه است. مرحله جوانه زنی یکی از حساس ترین مراحل رشد گیاه است. پرایمینگ بذر از جمله روش هایی است که باعث افزایش قابلیت جوانه زنی در گیاهان می شود. به منظور بررسی نقش آسکوربیک اسید به عنوان یک ماده پرایمینگ بر بهبود جوانه زنی چای ترش در شرایط پرایمینگ بذر با آسکوربیک اسید در سه سطح (0، 100 و 300 میلی گرم بر لیتر) و شوری در سه سطح (0، 3- و 9- بار) بودند. نتایج نشان داد که شوری به طور معنی داری جوانه زنی را تحت تاثیر قرار داد و باعث کاهش آن گردید. اثر متقابل شوری و پرایمینگ بذر بر درصد و سرعت جوانه زنی در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود. پرایمینگ، درصد و سرعت جوانه زنی را در شرایط تنش افزایش داد به طوری که بیشترین درصد و سرعت جوانه زنی در تیمارهای پرایم شده مشاهده شد. بنابراین پیش تیمار بذر با آسکوربیک اسید می تواند روش مناسبی برای افزایش مقاومت بذر گیاه چای ترش به تنش شوری درنظر گرفته شود.

بررسی تاثیر آسکوربیک اسید بر بهبود جوانه زنی بذور گیاه دارویی چای ترش (Hibiscus sabdariffa) تحت تنش شوری Keywords:

بررسی تاثیر آسکوربیک اسید بر بهبود جوانه زنی بذور گیاه دارویی چای ترش (Hibiscus sabdariffa) تحت تنش شوری authors

علی کاظمی پور

استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشگاه شهید باهنرکرمان

سیمین گلکاری

دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی، دانشگاه شهید باهنرکرمان

فاطمه علوی

دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت و اصلاح نباتات، دانشگاه شهید باهنرکرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Duke, J. A., 2006. Ecosystematic data on econonic plants. Journal ...
Hamada, A. M., AL-Hakimi, A. M., 2009. Exogenous ascorbic acid ...
Kang, J. S., Clho, .J. L and Jeong, Y. O., ...
Smirnoff, N., 2000. Ascorbic acid Mctabolism and functions of a ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر آسکوربیک اسید بر بهبود جوانه زنی بذور گیاه دارویی چای ترش (Hibiscus sabdariffa) تحت تنش شوری" توسط علی کاظمی پور، استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشگاه شهید باهنرکرمان؛ سیمین گلکاری، دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی، دانشگاه شهید باهنرکرمان؛ فاطمه علوی، دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت و اصلاح نباتات، دانشگاه شهید باهنرکرمان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی گیاهان دارویی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آسکوربیک اسید، پرایمینگ بذر، تنش شوری، جوانه زنی، چای ترش هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 870 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به علت قوه نامیه کمی که بذور گیاهان دارویی دارند، جوانه زنی و استقرار این گیاهان عموما با مشکل مواجه است. مرحله جوانه زنی یکی از حساس ترین مراحل رشد گیاه است. پرایمینگ بذر از جمله روش هایی است که باعث افزایش قابلیت جوانه زنی در گیاهان می شود. به منظور بررسی نقش آسکوربیک اسید به عنوان یک ماده پرایمینگ ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تنش شوری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر آسکوربیک اسید بر بهبود جوانه زنی بذور گیاه دارویی چای ترش (Hibiscus sabdariffa) تحت تنش شوری با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.