سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی دانسیته محلول فوق بحرانی با استفاده از معادله حالت SRK

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 754

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSTE01_021

Index date: 2 August 2017

مدلسازی دانسیته محلول فوق بحرانی با استفاده از معادله حالت SRK abstract

یکی از مشخصههای بارز سیالات فوق بحرانی، دانسیته آنها است. با انتقال حلال به محدوده فوق بحرانی، دانسیته حلال افزایش یافته و قدرت حلالیت را به طور چشمگیری بهبود میبخشد. بنابراین مدلسازی دانسیته محلولهای فوق بحرانی ازاهمیت ویژهای برخوردار است.در این تحقیق، تعادلات فازی چهار سیستم دوتاییجامد حلال فوق بحرانی مورد بررسی قرار گرفته است. سیستمها عبارتند از: نفتالین دیاکسیدکربن، - - اسید بنزوییک دیاکسیدکربن، اسید سالیسیک دیاکسیدکربن و فنن ترین فلوروفرم. برای مدلسازی - - -رفتار سیستمها، از معادله حالت درجه سوم دو پارامتری SRK استفادهشد. نتایج مدلسازی نشان میدهد که معادله حالت درجه سوم SRK بخوبی توانسته است رفتار سیستمهای جامد حلال فوق بحرانی را پیش بینی - نماید. معادله حالت SRK برای پیشبینی دقیقتر، نیاز به پارامتر برهمکنش دوتایی داشت که این پارامتر با استفاده از الگوریتم ژنتیک بدست آمد. برای مقایسه کمی نتایج از عبارت خطای مطلق میانگین (AAD%) استفاده شد. کمترین و بیشترین مقدار خطای مطلق میانگین، به ترتیب برای سیستمهای فنن ترین فلورو فرم1/7% و اسیدسالیسیک دیاکسید کربن 7/22% بود.

مدلسازی دانسیته محلول فوق بحرانی با استفاده از معادله حالت SRK Keywords:

مدلسازی دانسیته محلول فوق بحرانی با استفاده از معادله حالت SRK authors

حمیدرضا باقری

دانشجوی دکتری مهندسی شیمیدانشکده فنی و مهندسیدانشگاه شهید باهنر کرمانعضو انجمن پژوهشگران جوان دانشگاه شهید باهنر کرمان

الهام کاشانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمیدانشکده فنی و مهندسیدانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Bagheri, H. and Shariati, A. (2014). Prediction of the Solubility ...
Danesh, A. (1998). PVT and Phase Behavior of Petroleum Reservoir ...
Perry, R. H. and Green, D. W. (2008). Perry s ...
Liu, G. T. and Nagahama, K. (1996). Solubility of Organic ...
Ravipaty, Sh. Koebke, K. J. and Chesney, D. J. (2008). ...
Sauceau, M. Fages, J. Letourneau, J. J.and Richon, D. (2000). ...
M easurements of Solid Solubilities in Supercritical Phases., Journal of ...
1. Saito, M. (2013). History of supercritical fluid chromato graphy: ...
Vaferi, B. Karimi, M. Azizi, M. and Esmaeili, H. (2013). ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدلسازی دانسیته محلول فوق بحرانی با استفاده از معادله حالت SRK" توسط حمیدرضا باقری، دانشجوی دکتری مهندسی شیمیدانشکده فنی و مهندسیدانشگاه شهید باهنر کرمانعضو انجمن پژوهشگران جوان دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ الهام کاشانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمیدانشکده فنی و مهندسیدانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس مجازی علوم مهندسی وفناوری نانو پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله محلول فوق بحرانی، دانسیته، حلالیت، معادله حالت درجه سوم، مواد جامد هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 754 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مشخصههای بارز سیالات فوق بحرانی، دانسیته آنها است. با انتقال حلال به محدوده فوق بحرانی، دانسیته حلال افزایش یافته و قدرت حلالیت را به طور چشمگیری بهبود میبخشد. بنابراین مدلسازی دانسیته محلولهای فوق بحرانی ازاهمیت ویژهای برخوردار است.در این تحقیق، تعادلات فازی چهار سیستم دوتاییجامد حلال فوق بحرانی مورد بررسی قرار گرفته است. سیستمها عبارتند از: نفتالین دیاکسیدکربن، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی دانسیته محلول فوق بحرانی با استفاده از معادله حالت SRK با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.