مقایسه تطبیقی مولفه های کالبدی تاثیرگذار بر رضایت دانش آموزان در مدارس ابتدایی سنتی و جدید (مدارس ابتدایی شهید حسین فضل کریمی و برادران علوی شهرستان رامسر)

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 411

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MGCONF01_022

تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396

Abstract:

مهم ترین بنای عمومی از ساختمان های درون شهری مدرسه است. مدرسه جایی است که نسل ها در آن رشدمی کنند و شکل می گیرند، مدرسه به مثابه یک کالبد معماری حاوی ارزش هاست، آن چه طراح در لحظهآفرینش در آن گنجانیده باشد از سطح و دیوارهای آن تشعشع کرده و به کسانی که در آن فضا قرار می گیرندانتقال می یابد. در پژوهش حاضر فرض برآن است که دانش آموزان از معماری مدارس سنتی نسبت به مدارسنوساز،رضایت بیشتری دارند. این تحقیق از نوع همبستگی است. متغیر مستقل، رضایت دانش آموزان و متغیروابسته مولفه های کالبدی تاثیرگذار بر رضایت آنان است. ابزار گردآوری اطلاعات نیز شامل پرسشنامه، بازدیدمیدانی ، مطالعات کتابخانه ای و مراجعه به سازمان های مربوطه می باشد. بدین منظور تعداد 85 پرسشنامه 20سیوالی ، بین جامعه آماری توزیع شد. جامعه آماری این پژوهش که به صورت تصادفی انتخاب شد، شامل دانشآموزانی است که ابتدا در مدرسه ابتدایی شهید حسین فضل کریمی تحصیل می نمودند و سپس به دلیل قدیمیبودن ساختمان مدرسه، آنجا را ترک کرده و به مدرسه ابتدایی قرآن برادران علوی منتقل شدند. جامعه آماریانتخابی، هر دو فضای آموزشی را تجربه کردند. سپس با استفاده از نرم افزار کامپیوتری SPSS داده ها تجزیه و تحلیل گردید و مشخص شد که کاربران از مدرسه سنتی نسبت به مدرسه جدید رضایت بیشتری داشته اند.

Authors

نرجس فلکیان

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

سیده فاطمه صدر

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • 1] سعیدی رضوانی، نوید، (6 7 3 1)، بررسی آثار ...
  • 1) کامل نیا، حامد، نگرشی نو بر طراحی محیط ها ...
  • Mark Dudek (2000), Architecture of schools, THE NEW LEARNING ENV ...
  • نمایش کامل مراجع