سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معلم و خلاقیت

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,366

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HPCONF01_183

Index date: 2 August 2017

معلم و خلاقیت abstract

نقش مهم معلمان در سلامت و سعادت و تعالی جامعه بر کسی پوشیده نیست هر جامعه ای طالع خود را در چگونگی کار معلم می بیند و او را اولین و آخرین امید در تربیت و پرورش نوباوگان و نسل اینده ی کشور می داند. احراز مقام والای معلمی چندان هم ساده نیست. معلم باید با دلسوزی و فداکاری از جان و دل زحمت بکشد تا نسلی تربیت شده و سالم به جامعه تحویل دهد. او باید با صبر و حوصله و متانت اخلاق سرمشق پاکی و راستی و نمونه ی یک انسان کامل و صادق برای فرزندان این مرز و بوم باشد. معلم همواره باید وجدانی پاک و رفتاری پسندیده و مهرآمیز داشته باشد. وقتی در جامعه ای شغل معلمی را هم طراز شغل انبیاء می دانند چه عزت و حرمتی بالاتر از این می توان بر معلم نثار کرد. معلم می تواند در کنار ارتباط سازنده با دانش آموزان و به کار گیری مهارت ها و راهبردها و روش های شناختی از طریق مدیریت و ساختارهای معمول کلاسی هم بر ادراک خویشتن دانش آموزان از کفایت و کنترل خود تاثیر بگذارد. شیوه ی رایج معلمان در مواجهه با مسایل انگیزشی همچون برخورد ایشان با دیگر مسایل آموزشی است؛ یعنی ابتدا این مسایل را برای کلاس در نظر می گیرند و سپس آن را با یک یک دانش آموزان تطبیق می دهند. آشکارا است که دانش آموزان برای یادگیری به آموزش نیاز دارند برای افزایش انگیزش درونی دانش آموزان در امر یادگیری ضروری است تا ادراک کنترل ایشان آسیب نبیند. همچنین برای تداوم این مهم می بایست آن ها فرصت داشته باشند تا اهداف تحصیلی خود را انتخاب کنند و بر آن ها حاکمیت داشته باشند.

معلم و خلاقیت Keywords:

معلم و خلاقیت authors

حمیدرضا کاوه

دانش آموخته مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان

آزاده فکری

دانش آموخته مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان

علی رضا فکری

دانش آموخته مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شهر آرای، مهرناز (1381)، روش‌های تربیتی پویا و خلاق، فصل‌نامه ...
جورچ اف، نلر (1369)، هنر، علم خلاقیت، ترجمه سید علی‌اصغر ...
بودو، آلن (1358)، خلاقیت در آموزشگاه، ترجمه دکتر علی خان‌زاده، ...
خسرونژاد، مرتضی (1374)، آموزش و پرورش ابتدائی؛ خلاقیت یا جامعه‌پذیری؛ ...
صبحی قراملکی، ناصر (1378)، خلاقیت و روش‌های یادگیری آن در ...
عابدی، جمال (1372)، خلاقیت و کاربردهای آن، فصل‌نامه پژوهشهای روانشناختی، ...
انوری، حسن (1381)، فرهنگ بزرگ سخن، جلد چهارم، انتشارات سخن، ...
maslow, a(1 968).h.toward psychology of being /newyork: van.nostrand reinhold ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معلم و خلاقیت" توسط حمیدرضا کاوه، دانش آموخته مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان؛ آزاده فکری، دانش آموخته مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان؛ علی رضا فکری، دانش آموخته مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم تربیتی، مدیریت و روانشناسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معلم ، دانش آموز ، خلاقیت هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2366 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نقش مهم معلمان در سلامت و سعادت و تعالی جامعه بر کسی پوشیده نیست هر جامعه ای طالع خود را در چگونگی کار معلم می بیند و او را اولین و آخرین امید در تربیت و پرورش نوباوگان و نسل اینده ی کشور می داند. احراز مقام والای معلمی چندان هم ساده نیست. معلم باید با دلسوزی و فداکاری از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معلم و خلاقیت با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.