Year: 1396
COI: MECHAERO02_145
Language: PersianView: 303
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
از تلفیق دو علم رباتیک و توانبخشی، شاخه ی جدیدی به نام رباتیک توانبخشی ایجاد شده است که هدف آن کمک به افراد دچار اختلالات حرکتی است. در این حوزه از توانبخشی، استفاده از اکسواسکلتون ها که رباتهایی پوشیدنی هستند، کاربرد فراوانی دارد. به دلیل تعامل اکسواسکلتون ها با بدن انسان، در طراحی چنین سیستم هایی باید به فاکتورهای بیومکانیکی مختلفی مانند درجات آزادی، دامنه ی حرکتی مفاصل و ابعاد آنتروپومتریک توجه داشت. هدف از انجام این مطالعه، طراحی یک سیستم اکسواسکلتون پایینتنه بود که علاوه بر دارا بودن این فاکتورها، بتواند در هنگام راه رفتن کاربر بر روی زمین مسطح، به او کمک کرده و اختلالی را در حرکت طبیعی وی ایجاد نکند. طراحی این اکسواسکلتون در نرم افزار Solid Works برمبنای ابعاد آنتروپومتریک و داده های سینماتیکی حاصل از آزمون راه رفتن 10 نفر انجام شد. از نتایج آزمون راه رفتن، برای طراحی بادامک های ایجادکننده ی الگوی حرکتی مفاصل هیپ و زانو استفاده شد. ایده ی نوآورانه ی این مطالعه، استفاده از نیروی عضلات دست کاربر برای کمک به راه رفتن بود. برای بررسی عملکرد سیستم طراحی شده، حرکت آن در نرم افزار Solid Works شبیه سازی شد. نتایج حاصل از شبیه سازی حرکت این سیستم، به دو صورت مورد تحلیل قرار گرفت. ابتدا هماهنگی حرکت بین سمت چپ و راست اکسواسکلتون از نظر سینماتیکی بررسی شد؛ سپس تغییرات زوایای پایین تنه بین انسان و اکسواسکلتون مقایسه گردید. نتایج تحلیل آماری، وجود همبستگی بسیار شدید برای زوایای مفصل هیپ r=0/90 و زانو r=0/99 و همبستگی شدید برای مفصل مچ پا r=0/80 بین انسان و اکسواسکلتون را نشان داد. بطور کلی می توان نتایج حاصل از شبیه سازی را به میزان قابل قبولی، مطابق با نتایج حاصل از آزمون راه رفتن انسان دانست و ادعا نمود که اکسواسکلتون معرفی شده در این مطالعه، از لحاظ سینماتیکی تطابق خوبی با حرکت انسان دارد
Keywords:
توانبخشي، ربات پوشيدني، راه رفتن
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/637708/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسکندری، فایزه و نظری ندوشن، مرتضی و نواب مطلق، فاطمه و عرشی، احمدرضا،1396،ارزیابی حرکت اکسواسکلتون پایین تنه به منظور توانبخشی راه رفتن،دومین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک و هوافضا،تهران،،،https://civilica.com/doc/637708
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، اسکندری، فایزه؛ مرتضی نظری ندوشن و فاطمه نواب مطلق و احمدرضا عرشی)
برای بار دوم به بعد: (1396، اسکندری؛ نظری ندوشن و نواب مطلق و عرشی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری برطراحی و ساخت رباتهای توانبخشی اندام تحتانی داخل کشور
- پیاده سازی کنترل نظارتی سیستم های گسسته پیشامد با استفاده از PLC
- ربات توانبخش کمکی در اندام های فوقانی، برای بیماران سکته مغزی
- طراحی و پیاده سازی کنترل کننده فازی با استفاده از PLC برای یک سیستم WIND UP و مونیتورینگ آن بوسیله HMI
- مدل سازی دینامیکی و کنترل یک ربات توانبخشی پایین تنه با روش های کنترلی مختلف
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.