سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی شایسته گزینی نیروی انسانی در سازمانها با رویکرد شبکههای عصبی

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 699

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MANAGECONF02_0627

Index date: 4 September 2017

مدلسازی شایسته گزینی نیروی انسانی در سازمانها با رویکرد شبکههای عصبی abstract

شایسته گزینی افراد در هر شغل، یکی از مهمترین مسایل و تصمیمات مدیریتی محسوب میشود. اینگونه تصمیمات در سازمانها به طور مرسوم از طریق انطباق ساده شاغل و شغل انجام میپذیرد. از کاستیهای این روش، انطباق شاغل با شغل در سطح فردی است در حالی که با توجه به اهمیت فراینده کار گروهی در سازمانها، انجام انطباقهای دیگر ضروری به نظر میآید. در این مقاله انطباق افراد شاغل با یکدیگر علاوه بر انطباق دادن شاغل و شغل در نظر گرفته شده و بر این اساس الگوی نوینی برای انتخاب و به کارگماری نیروی انسانی نیز پیشنهاد و توسعه داده شده است.به منظور مقایسه الگوی پیشنهادی (مبتنی بر سطح تحلیل گروهی) با الگوی مرسوم (مبتنی بر سطح تحلیل فردی)، مدل ریاضی آن در قالب یک مدل غیر خطی (درجه دوم) فرموله شده؛ سپس به وسیله شبکه عصبی با استفاده از نرمافزار Matlab حل شد. نتایج تحلیل آماری نشان میدهد که بین میانگین جوابهای به دست آمده از الگوی پیشنهادی و میانگین جوابهای به دست آمده از الگوی مرسوم، با توجه به معیار هزینه، اختلاف بسیار معناداری وجود ( 10 ) 19(t966 / و 000 /0 Value P .( در نتیجه استفاده از الگوی پیشنهادی برای انتخاب و به کارگماری نیروی انسانی در مشاغل و پستهای سازمانی به جای الگوی مرسوم توصیه میشود.

مدلسازی شایسته گزینی نیروی انسانی در سازمانها با رویکرد شبکههای عصبی Keywords:

مدلسازی , شایسته گزینی , انطباق شاغل و شغل , انطباق افراد شاغل و شغل , انطباق افراد شاغل با یکدیگر , وابستگی بین مشاغل , شبکههای عصبی

مدلسازی شایسته گزینی نیروی انسانی در سازمانها با رویکرد شبکههای عصبی authors

کمال الدین رحمانی

استادیار گروه مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ، ایران

اکبر دریادل

گروه مدیریت ، دانشکده مدیریت ، حسابداری و اقتصاد ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تبریز ، ایران

مقاله فارسی "مدلسازی شایسته گزینی نیروی انسانی در سازمانها با رویکرد شبکههای عصبی" توسط کمال الدین رحمانی، استادیار گروه مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ، ایران؛ اکبر دریادل، گروه مدیریت ، دانشکده مدیریت ، حسابداری و اقتصاد ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تبریز ، ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدلسازی ، شایسته گزینی ، انطباق شاغل و شغل، انطباق افراد شاغل و شغل، انطباق افراد شاغل با یکدیگر، وابستگی بین مشاغل، شبکههای عصبی هستند. این مقاله در تاریخ 13 شهریور 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 699 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شایسته گزینی افراد در هر شغل، یکی از مهمترین مسایل و تصمیمات مدیریتی محسوب میشود. اینگونه تصمیمات در سازمانها به طور مرسوم از طریق انطباق ساده شاغل و شغل انجام میپذیرد. از کاستیهای این روش، انطباق شاغل با شغل در سطح فردی است در حالی که با توجه به اهمیت فراینده کار گروهی در سازمانها، انجام انطباقهای دیگر ضروری به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی شایسته گزینی نیروی انسانی در سازمانها با رویکرد شبکههای عصبی با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.