سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر پوشانندگی پلاسمایی بر کندگی لیزری نانوثانیه

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,891

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOPTICP15_038

Index date: 30 December 2008

بررسی اثر پوشانندگی پلاسمایی بر کندگی لیزری نانوثانیه abstract

در این پژوهش، اثر پوشانندگی پلاسمائی برکندگی لیزری مورد مطالعه قرار می گیرد . نمونه مورد بررسی فلز مس و در حضور از هلیوم 1اتمسفری قرار دارد . معادله رسانش گرمایی برای فلز مس حل شده و پس از در نظر گرفتن ذوب و تبخیر مس، بسط تودهی بخار در گاز زمینه و تشکیل پلاسما، مورد بررسی قرار گرفته اس ت . نکتهی حائز اهمیت، بررسی جذب انرژی لیزر بوسیل ه ی تودهی ذرات در حال بسط است که تاثیر شگرفی در کاهش انرژی رسیده به سطح مس و با لا رفتن انرژی تودهی ذرات دارد . این جذب انرژی که از طریق فرایند های معکوس برمشترلانگ و یو نش فوتونی انجام می شود، به پوشانندگی پلاسمایی معروف است و بررسی عددی آن بدلیل تاثیر عمده در فرایند کندگی از اهمیت زیادی برخوردار است.

بررسی اثر پوشانندگی پلاسمایی بر کندگی لیزری نانوثانیه Keywords:

بررسی اثر پوشانندگی پلاسمایی بر کندگی لیزری نانوثانیه authors

سمیه مهرابیان،

پژوهشکده لیزر و پلاسما، دانشگاه شهید بهشتی، اوین، تهران

مریم آقایی،

پژوهشکده لیزر و پلاسما، دانشگاه شهید بهشتی، اوین، تهران

سید حسن توسلی

پژوهشکده لیزر و پلاسما، دانشگاه شهید بهشتی، اوین، تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
M. Von Allmen, Laser _ Interactions with1 Materials, Springer, Heidelberg ...
_ D. B. Chrisey and G. K. Hubler, Pulsed Laser ...
L. J. Rakziemski, Spectrochim _ Acta, Part B 57, 1109 ...
R. E. Russo, Appl. Spectrosc. 49, 14A (1995). ...
D. Giinther, S. E. Jackson, and H. P. Longerich, S ...
R. E. Russo, X. Mao, and S. S. Mao, Anal. ...
_ A. G. Gnedovets, A. V. Gusarov, and I. Smurov, ...
S. S. Harilal, C. V. Bindhu, M. S. Tillack, F. ...
H. W. Kroto, J. R. Heath, S. C. O' Brien, ...
M. Aghaei, S. Mehrabian, and S. H. Tavassoli, J. Appl. ...
B. Wu and Y. C. Shin, J. Appl. Phys. 99, ...
L. J. Rakziemski and D. A. Cremers, L aser-Induced Plasmas ...
A.V. Gusarov and I. Smurov, J. Appl. Phys. 97, 014307 ...
Chen and A. Bogaerts, J. Appl. Phys. 97, 063305 (2005) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر پوشانندگی پلاسمایی بر کندگی لیزری نانوثانیه" توسط سمیه مهرابیان،، پژوهشکده لیزر و پلاسما، دانشگاه شهید بهشتی، اوین، تهران؛ مریم آقایی،، پژوهشکده لیزر و پلاسما، دانشگاه شهید بهشتی، اوین، تهران؛ سید حسن توسلی، پژوهشکده لیزر و پلاسما، دانشگاه شهید بهشتی، اوین، تهران نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی پانزدهمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پوشانندگی پلاسمایی، کندگی لیزری، فرایند معکوس برمشترلانگ، یونش فوتونی هستند. این مقاله در تاریخ 10 دی 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1891 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش، اثر پوشانندگی پلاسمائی برکندگی لیزری مورد مطالعه قرار می گیرد . نمونه مورد بررسی فلز مس و در حضور از هلیوم 1اتمسفری قرار دارد . معادله رسانش گرمایی برای فلز مس حل شده و پس از در نظر گرفتن ذوب و تبخیر مس، بسط تودهی بخار در گاز زمینه و تشکیل پلاسما، مورد بررسی قرار گرفته اس ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر پوشانندگی پلاسمایی بر کندگی لیزری نانوثانیه با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.