با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در چند سال اخیر روش تحلیل استاتیکی غیرخطی جهت تعیین نیازهای لرزه ای سازه و به طور خاص در مهندسی زلزله و در طراحی بر اساس عملکرد بسیار مورد توجه محققین بوده است. از معایب این روش این است که فرض می گردد پاسخ سازه توسط مد اصلی آن کنترل می شود در حالیکه در ساختمان های بلند اثر مودهای بالاتر قابل تامل است. در سال های اخیر تلاش هایی در راستای رفع محدودیت ها و اصلاح روش پوش آور صورت گرفته است که بر اساس آن مودهای بالاتر نیز در پاسخ سازه دخیل می باشند.همچنین در تحلیل سازه ها فرض می شود که خاک واقع در زیر سازه صلب است و از اثر اندرکنش خاک و سازه صرف نظر می گردد. این در حالی است که خاک در واقعیت صلب نیست و وجود خاک در زیر سازه باعث تغییر خصوصیات دینامیکی سازه و در نتیجه پاسخ آن می گردد. در این پژوهش به مقایسه روش پوش آور مودال وتحلیل های دینامیکی تاریخچه زمانی با و بدون اثرات اندرکنش خاک و سازه مورد بررسی قرار خواهد گرفت و رفتار سازه های مهندسی با احتساب این موارد مطالعه خواهد شد. در راستای تحقق این هدف، سه سازه دو بعدی فولادی 7، 15 با پنج دهانه مساوی دارای سیستم دوگانه (قاب خمشی+مهاربند همگرا) با احتساب اندرکنش خاک و سازه مدل شده و تحت رکوردهای حوزه دور مورد تحریک قرار گرفته اند. نتایج حاکی از تفاوت محسوس و غیر قابل انکار اندرکنش خاک-سازه و تاثیر مودهای بالا در پاسخ سازه تحت زلزله های دور از گسل و در روش پوش آور مودال می باشند.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is AUUM03_298. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/650998/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:توکلی، حمیدرضا و سام دلیری، صادق،1396،تاثیر مودهای بالاتر بر رفتار لرزه ای قاب های فولادی دوگانه با لحاظ اندرکنش خاک و سازه تحت زلزله های دور از گسل،سومین کنفرانس سالانه پژوهش های معماری، شهرسازی و مدیریت شهری،Shiraz،https://civilica.com/doc/650998
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر روشهای مدلسازی رفتار متقابل (اندرکنش) خاک و سازه
- بررسی آسیب پذیری شبکه خطوط لوله مدفون سوخت در اثر زلزله
- ارزیابی تاثیر میراگرهای ویسکوز در عملکرد لرزه ای سازه ها
- مطالعه اثر انعطاف پذیری خاک بر توزیع آسیب پذیری لرزه ای در ساختمان
- مدل سازی اندرکنش خاک و سازه با استفاده از فنرهای غیر همبسته و بررسی تاثیر آن برروی پاسخ استاتیک غیر خطی سازه های بتنی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.