سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

افزایش چسبندگی لایه نازک نقره به سطح شیشه به منظور ساخت پوشش باز تابنده نقره با بهره گیری از لایه نازک واسط اینکونل

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,527

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOPTICP15_206

Index date: 30 December 2008

افزایش چسبندگی لایه نازک نقره به سطح شیشه به منظور ساخت پوشش باز تابنده نقره با بهره گیری از لایه نازک واسط اینکونل abstract

پوششهای لایه نازک نقره ازمتداول ترین پوششها برای ساخت آینه درناحیه دیدگانی هستند با توجه به چسبندگی ضعیف لایه نقره به سطح شیشه دراین پژوهش سعی شده برای بهبود چسبندگی نقره به شیشه ازلایه واسط اینگونل به ضخامت چند نانومتر استفاده شود ویژگی های طیقی انها مورد بررسی قرارگیرد این ماده به روش تبخیر فیزیکی درخلاء وبا استفاده ازتفنگ الکترونی لایه نشانی گردید همچنین تاثیر حضور ویا عدم حضور اکسیژن درحین لایه نشانی اینکول برخواص طیفی وچسبندگی لایه نقره مورد بررسی قرارگرفت نتایج آزمونهای طیف چسبندگی انجام شده برروی این نمونه ها نیزارائه شده است .

افزایش چسبندگی لایه نازک نقره به سطح شیشه به منظور ساخت پوشش باز تابنده نقره با بهره گیری از لایه نازک واسط اینکونل Keywords:

افزایش چسبندگی لایه نازک نقره به سطح شیشه به منظور ساخت پوشش باز تابنده نقره با بهره گیری از لایه نازک واسط اینکونل authors

حمیدرضا رهنما

شرکت صنایع اپتیک اصفهان

حسین زابلیان

شرکت صنایع اپتیک اصفهان

محسن غلامعلیان

شرکت صنایع اپتیک اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
G. Hass, Reflectance and preparation of front-surface mirrors for use ...
G. Hass and N. W. Scott, Silicon ronoxide protected front ...
A. P. Bradford, G. Hass, Increasing the far- ultraviolet reflectance ...
A. P. Bradford, G. Hass and et al., Effect of ...
_ E. Ritter, Dissertation, University of Innsbruck, Innsbruck, Astria, 1958. ...
J. T. Cox, G. Hass and J. B. Ramsey, Improved ...
B. T. Sullivan and J. A. Dobrowolski, Deposition of metall ...
D. Jackson, Classical electrodynam ics, John weily and sons: USA, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "افزایش چسبندگی لایه نازک نقره به سطح شیشه به منظور ساخت پوشش باز تابنده نقره با بهره گیری از لایه نازک واسط اینکونل" توسط حمیدرضا رهنما، شرکت صنایع اپتیک اصفهان؛ حسین زابلیان، شرکت صنایع اپتیک اصفهان؛ محسن غلامعلیان، شرکت صنایع اپتیک اصفهان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی پانزدهمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله لایه نازک ، اینکونل ، پوشش بازتابنده ، تبخیر فیزیکی ، آینه نقره ، هستند. این مقاله در تاریخ 10 دی 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1527 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پوششهای لایه نازک نقره ازمتداول ترین پوششها برای ساخت آینه درناحیه دیدگانی هستند با توجه به چسبندگی ضعیف لایه نقره به سطح شیشه دراین پژوهش سعی شده برای بهبود چسبندگی نقره به شیشه ازلایه واسط اینگونل به ضخامت چند نانومتر استفاده شود ویژگی های طیقی انها مورد بررسی قرارگیرد این ماده به روش تبخیر فیزیکی درخلاء وبا استفاده ازتفنگ الکترونی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی چسب و رزین طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله افزایش چسبندگی لایه نازک نقره به سطح شیشه به منظور ساخت پوشش باز تابنده نقره با بهره گیری از لایه نازک واسط اینکونل با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.