سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

روشی جدید برای استخراج تاخیر زمان دریافت سیگنال بازگشتی در رادارهای غیرفعال دوپایه تخمین وفقی مبتنی بر حداقل میانگین مربعات نامنفی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 565

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CCCI09_017

Index date: 21 October 2017

روشی جدید برای استخراج تاخیر زمان دریافت سیگنال بازگشتی در رادارهای غیرفعال دوپایه تخمین وفقی مبتنی بر حداقل میانگین مربعات نامنفی abstract

اندازه گیری تاخیر زمان دریافت فی مابین سیگنال های آشکار شده در گیرنده ها با مکان های قرارگیری متفاوت، همواره یکی از مسایل چالش برانگیز در رادارهای غیرفعال دوپایه بوده است. حساسیت این مساله خصوصا با افزایش نویز و سایر مولفه های های ناخواسته درسیگنال دریافتی، چشمگیرتر می شود. در این مقاله روش تکامل یافته حداقل میانگین مربعات نامنفی برای بهبود عملکرد فیلترهای تطبیقی در تخمین این پارامتر پیشنهاد می گردد. به منظور ارزیابی عملکرد روش پیشنهادی، شبیه سازی انجام شده و نتایج حاصل از روش پیشنهادی با تغییر سه فاکتور موثر نسبت سیگنال به نویز، مقدار تاخیر و فرکانس داپلر موجود درسیگنال حاصل می شود. این نتایج با نتایج حاصل از آزمون چند روش موجود در همین حوزه و تحت شرایط یکسان مقایسه می گردند. نتایج به دست آمده حاکی از آن هستند که روش این پژوهش چه از نقطه نظر میانگین تخمین و چه از نقطه نظر میانگین مربع خطا، برتری قابل توجهی را نسبت به رقبای خود در حضور نویز و همچنین وجود فرکانس داپلر به دست می دهد.

روشی جدید برای استخراج تاخیر زمان دریافت سیگنال بازگشتی در رادارهای غیرفعال دوپایه تخمین وفقی مبتنی بر حداقل میانگین مربعات نامنفی Keywords:

رادار دو پایه غیرفعال , حداقل میانگین مربعات نامنفی , فیلتر وفقی , میانگین مربعات خطا , تخمین تاخیر زمانی

روشی جدید برای استخراج تاخیر زمان دریافت سیگنال بازگشتی در رادارهای غیرفعال دوپایه تخمین وفقی مبتنی بر حداقل میانگین مربعات نامنفی authors

محمدرضا محرابیان

دانشکده مهندسی برق، پزشکی و مکاترونیک، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین

سیدوهاب شجاع الدینی

پژوهشکده برق و فناوری اطلاعات، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، تهران

مقاله فارسی "روشی جدید برای استخراج تاخیر زمان دریافت سیگنال بازگشتی در رادارهای غیرفعال دوپایه تخمین وفقی مبتنی بر حداقل میانگین مربعات نامنفی" توسط محمدرضا محرابیان، دانشکده مهندسی برق، پزشکی و مکاترونیک، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین؛ سیدوهاب شجاع الدینی، پژوهشکده برق و فناوری اطلاعات، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، تهران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رادار دو پایه غیرفعال، حداقل میانگین مربعات نامنفی، فیلتر وفقی، میانگین مربعات خطا، تخمین تاخیر زمانی هستند. این مقاله در تاریخ 29 مهر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 565 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اندازه گیری تاخیر زمان دریافت فی مابین سیگنال های آشکار شده در گیرنده ها با مکان های قرارگیری متفاوت، همواره یکی از مسایل چالش برانگیز در رادارهای غیرفعال دوپایه بوده است. حساسیت این مساله خصوصا با افزایش نویز و سایر مولفه های های ناخواسته درسیگنال دریافتی، چشمگیرتر می شود. در این مقاله روش تکامل یافته حداقل میانگین مربعات نامنفی برای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله روشی جدید برای استخراج تاخیر زمان دریافت سیگنال بازگشتی در رادارهای غیرفعال دوپایه تخمین وفقی مبتنی بر حداقل میانگین مربعات نامنفی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.