سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه 2 خاک و چند ماده اصلاحی از نظر نگهداری رطوبت

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,518

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ZEOLITE01_248

Index date: 19 January 2009

مقایسه 2 خاک و چند ماده اصلاحی از نظر نگهداری رطوبت abstract

ظرفیت جذب آب دو جاذب رطوبت مصنوعی ( پلیمر های آب دوست M300 و A200 ) و دو جاذب رطوبت طبیعی ( زئولیت میانه در 2 اندازه کمتر از 2 و کمتر از 0.4 میلی لیتر و کود گاوی ) در مقابل دو خاک ( شنی و لوم رسی ) ارزیابی شد . میزان نگهداری آب توسط این مواد در مکش های 0- 33 - 100- 500 - 15000 سانتی متر بررسی شد . پلیمر های مصنوعی از نظر نگهداری آب بسیار برتر از زئولیت و کود گاوی بودند . نگهداری آب در زئولیت به ویژه زئولیت درشت کمتر از خاک لوم شنی و بسیار کمتر از کود گاوی بود . زئولیت ریزتر موثرتر از زئولیت درشت است .

مقایسه 2 خاک و چند ماده اصلاحی از نظر نگهداری رطوبت Keywords:

نگهداری آب - کود دامی - زئولیت میانه - پلیمر های آب دوست a200 و m300

مقایسه 2 خاک و چند ماده اصلاحی از نظر نگهداری رطوبت authors

مرضیه حق شناس گرگابی

گروه علوم خاک دانشگاه شهرکرد

حبیب اله بیگی هرچگانی

گروه علوم خاک دانشگاه شهرکرد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سهراب، ف. 1382. ارزیابی تاثیر افزودن مواد جاذب رطوبت بر ...
گنجی خرم دل، ن. 1378. تاثیر پلیمر جاذب رطوبت PR3005A ...
Geesing D. and U. Schmidhalter. 2004. Influence of sodium polyacrylate ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه 2 خاک و چند ماده اصلاحی از نظر نگهداری رطوبت" توسط مرضیه حق شناس گرگابی، گروه علوم خاک دانشگاه شهرکرد؛ حبیب اله بیگی هرچگانی، گروه علوم خاک دانشگاه شهرکرد؛ احمد کریمی نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی همایش بین المللی ژئولیت ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نگهداری آب - کود دامی - زئولیت میانه - پلیمر های آب دوست a200 و m300 هستند. این مقاله در تاریخ 30 دی 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1518 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ظرفیت جذب آب دو جاذب رطوبت مصنوعی ( پلیمر های آب دوست M300 و A200 ) و دو جاذب رطوبت طبیعی ( زئولیت میانه در 2 اندازه کمتر از 2 و کمتر از 0.4 میلی لیتر و کود گاوی ) در مقابل دو خاک ( شنی و لوم رسی ) ارزیابی شد . میزان نگهداری آب توسط این مواد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه 2 خاک و چند ماده اصلاحی از نظر نگهداری رطوبت با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.