سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اجرای تونل بروش مکانیزه با استفاده از TBM در توده سنگهای ضعیف (مطالعه موردی گیر کردن و توقف دستگاه TBM در تونل انتقال آب قمرود)

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,931

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ITC07_092

Index date: 21 January 2006

اجرای تونل بروش مکانیزه با استفاده از TBM در توده سنگهای ضعیف (مطالعه موردی گیر کردن و توقف دستگاه TBM در تونل انتقال آب قمرود) abstract

تونلسازی مکانیزه در ا یران با استفاده از ماشین های تونلزنی تمام مقطع به طور قابل ملاحظه ای رو به افزایش است . ملاحظاتی از جمله شرایط زمین شناسی ، نوع دستگاه ،(Tunnel Boring Machine)TBM مشخصات و قابلیت ماشین ، به منظور بهبود عملیات تونلسازی ضروری است . این مقاله مخاطرات بالقوه ای را که باعث گیر کردن و توقف دستگاه در متراژ 30Km+245m تونل انتقال آب قمرود ( قطع ه های 3و 4) در خرداد ماه سال 1384 شد ه اند، بیان می کند . در این پروژه تونلزنی در توده سنگ دارای لای ه بندی و شکستگی ( شامل مارن، اسلیت ، گرافیت، سنگ آهک به همراه رگه های کوارتزیتی ) انجام می شود . توده سنگ دارای لایه بندی ضعیف گاهی به همراه سنگهای خرد شده بوده که این امر باعث بوجود آمدن تغییر شکلهای بزرگ پس از حفاری، ناپایداری در برخی مقاطع و ریزش سنگ به داخل تونل شده است . در برخی از بخشهای تونل بروز پدیده مچاله شوندگی ، جریان یافتگی توده سنگ سینه کار و همگرائی تونل باعث افزایش بارهای وارده به پوسته سپر و ناپایداری موضعی توده سنگی شده است . به عبارت دیگر دستگاه TBM در اثر ریزش توده سنگ بر ر وی کله حفار TBM و سپر و نیز همگرائی سریع تونل متوقف شده است . برای جلوگیری از گیر کردن و توقف ماشین تمهی دات ی از قبیل : تغییر در دریچه های ورودی مواد در کله حفار، افزایش گشتاور و نیروی پیشران ماشین، رفتار سنجی مناسب و کافی ، حفاری در حالت تک سپری و دستورالعمل انجام عملیات تزریق طراحی و اعمال شد و نتایجی بدست آمد که در این مقاله به آنها پرداخته شده است.

اجرای تونل بروش مکانیزه با استفاده از TBM در توده سنگهای ضعیف (مطالعه موردی گیر کردن و توقف دستگاه TBM در تونل انتقال آب قمرود) Keywords:

حفاری مکانیز ه , توده سنگ ضعیف , تونل ز نی تمام مقطع , گیر کردن و توقف دستگا ه (TBM) با سپر تلسکوپی , تونل انتقال آب قمرود

اجرای تونل بروش مکانیزه با استفاده از TBM در توده سنگهای ضعیف (مطالعه موردی گیر کردن و توقف دستگاه TBM در تونل انتقال آب قمرود) authors

مصطفی شریف زاده

استادیار دانشکده مهندسی معدن، متالورژی و نفت دانشگاه صنعتی امیرکبیر

کوروش شهریار

امیرکبیر دانشیار دانشکده مهندسی معدن، متالورژی و نفت دانشگاه صنعتی

احمد ترکمنی قطب

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی استخراج معدن دانشگاه صنعتی

علی همتی شعبانی

کارشناس ارشد مهندسی مکانیک سنگ، معاونت فنی مهندسین مشاور ایمن سازا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
موسسه مهندسین مشاور ایمن سازان، (1384)، تحلیل بارهای وارده بر ...
Kovari K. Fechtig R., Amstad Ch. (1993). *Experience with large ...
Barton, N., 2000. TBM Tunnelling in jointed and faulted rock. ...
Barla G. and Barla M. (1998). *Tunneling in difficult conditions?. ...
Barla G. (2000). «Lessons learnt from the excavation of a ...
Shang, Y., Xue, J., Wang, S., Yang, Z., Yang, J. ...
Seli Report, Doc. No. ST-RTE SRV.01 6, (2005), Tunneling with ...
Sahel Consulting Engineering report, SHL 2019 UNGR MTUN RM RP ...
WPS group Itd. Report number 3668, date 5, 4, 84, ...
Pelizza S. (1998).، .Selection of TBM s?. Workshop on Selection ...
Wirth / Amberg Engineering site visit report. 27-28, 6, 2005. ...
Sharifzadeh M., Hemmati Shaabani A. 0TBM Tunneling in adverse rock ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اجرای تونل بروش مکانیزه با استفاده از TBM در توده سنگهای ضعیف (مطالعه موردی گیر کردن و توقف دستگاه TBM در تونل انتقال آب قمرود)" توسط مصطفی شریف زاده، استادیار دانشکده مهندسی معدن، متالورژی و نفت دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ کوروش شهریار، امیرکبیر دانشیار دانشکده مهندسی معدن، متالورژی و نفت دانشگاه صنعتی ؛ احمد ترکمنی قطب، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی استخراج معدن دانشگاه صنعتی؛ علی همتی شعبانی، کارشناس ارشد مهندسی مکانیک سنگ، معاونت فنی مهندسین مشاور ایمن سازا نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس تونل ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حفاری مکانیز ه ، توده سنگ ضعیف ، تونل ز نی تمام مقطع ، گیر کردن و توقف دستگا ه (TBM) با سپر تلسکوپی، تونل انتقال آب قمرود هستند. این مقاله در تاریخ 1 بهمن 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5931 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تونلسازی مکانیزه در ا یران با استفاده از ماشین های تونلزنی تمام مقطع به طور قابل ملاحظه ای رو به افزایش است . ملاحظاتی از جمله شرایط زمین شناسی ، نوع دستگاه ،(Tunnel Boring Machine)TBM مشخصات و قابلیت ماشین ، به منظور بهبود عملیات تونلسازی ضروری است . این مقاله مخاطرات بالقوه ای را که باعث گیر کردن ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اجرای تونل بروش مکانیزه با استفاده از TBM در توده سنگهای ضعیف (مطالعه موردی گیر کردن و توقف دستگاه TBM در تونل انتقال آب قمرود) با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.