سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی تله های مختلف رنگی در جلب و صید سفید بالک در گلخانه های گوجه فرنگی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,273
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CTPPT01_085

Index date: 9 February 2009

ارزیابی تله های مختلف رنگی در جلب و صید سفید بالک در گلخانه های گوجه فرنگی abstract

آفات و بیماریهای گیاهی مهمترین عامل محدود کننده تولید سبزیجات ارگانیک در بسیاری از مناطق دنیا هستند. بهسازی کیفی خاک، استفاده از ارقام مقاوم به بیماری های گیاهی، رعایت اصول بهداشتی، تناوب زراعی، مدیریت صحیح آبیاری و دیگر اصول زراعی می تواند شدت و گسترش بیماریهای گیاهی را در بسیاری از موارد کاهش دهد. هرچند استفاده از سموم آفتکش در تولید محصولات ارگانیک بشدت منع شده است، لیکن فعالیت های مکمل ممکن است به موفقیت در مدیریت آفات و بیماری های گیاهی کمک کند. هدف مطالعه حاضر معرفی برخی از سموم و روش های مجاز کنترل آفات وبیماریها در کشت ارگانیک گوجه فرنگی می باشد.

ارزیابی تله های مختلف رنگی در جلب و صید سفید بالک در گلخانه های گوجه فرنگی Keywords:

کشت ارگانیک , گوجه فرنگی و کنترل بیولوژیک

ارزیابی تله های مختلف رنگی در جلب و صید سفید بالک در گلخانه های گوجه فرنگی authors

محمد حسین اکبری اصل

ایستگاه تحقیقات طرق، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی،

مقاله فارسی "ارزیابی تله های مختلف رنگی در جلب و صید سفید بالک در گلخانه های گوجه فرنگی" توسط محمد حسین اکبری اصل، ایستگاه تحقیقات طرق، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، ؛ عباداله عبادی نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کشت ارگانیک، گوجه فرنگی و کنترل بیولوژیک هستند. این مقاله در تاریخ 21 بهمن 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1273 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آفات و بیماریهای گیاهی مهمترین عامل محدود کننده تولید سبزیجات ارگانیک در بسیاری از مناطق دنیا هستند. بهسازی کیفی خاک، استفاده از ارقام مقاوم به بیماری های گیاهی، رعایت اصول بهداشتی، تناوب زراعی، مدیریت صحیح آبیاری و دیگر اصول زراعی می تواند شدت و گسترش بیماریهای گیاهی را در بسیاری از موارد کاهش دهد. هرچند استفاده از سموم آفتکش در ... .