سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر رقابت علفهای هرز بر عملکرد و اجزاء عملکرد گوجه فرنگی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,450
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CTPPT01_094

Index date: 9 February 2009

بررسی اثر رقابت علفهای هرز بر عملکرد و اجزاء عملکرد گوجه فرنگی abstract

برای بررسی اثر رقابت علفهای هرز بر عملکرد و اجزاء عملکرد در گیاه گوجه فرنگی آزمایشی در سال 1384، در مزرعه ای آزمایشی واقع در چناران در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار به مرحله اجرا درآمد.تیمارها در دوسری به ترتیب تداخل علفهای هرز تا 14،28،42،70،84 روز پس از نشاء شدن و تا انتهای فصل بود و سری دوم، کنترل علفهای هرز تا مراحل فوق بود. رقابت علفهای هرز بر سر نور باعث شد که خصوصیات مرفولوژیک گیاه گوجه فرنگی در اثر کاهش کمیت و کیفیت نور متاثر شود و از آن میان می توان به کاهش تعداد میوه در گیاه، میانگین وزن میوه و عملکرد مشاهده شد.مجموع تاثیرات دو تیمار نشان داد که دوره عاری از علفهای هرز تاثیر بسیار بیشتری را نسبت به دوره های تداخل علفهای هرز دارد و اهمیت دوره عاری از علف هرز در گوجه فرنگی در حفظ و جلوگیری از کاهش عملکرد بیشتر می باشد.

بررسی اثر رقابت علفهای هرز بر عملکرد و اجزاء عملکرد گوجه فرنگی Keywords:

بررسی اثر رقابت علفهای هرز بر عملکرد و اجزاء عملکرد گوجه فرنگی authors

سعید جاهدی پور

کارشناس ارشد اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی و مدرس دانشگ

فرشته جاهدی پور

دانشجوی کارشناسی مهندسی کشاورزی– دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مش

علیرضا سبحانی

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی و استادیا

محمد بازوبندی

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی و استادیا

مقاله فارسی "بررسی اثر رقابت علفهای هرز بر عملکرد و اجزاء عملکرد گوجه فرنگی" توسط سعید جاهدی پور، کارشناس ارشد اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی و مدرس دانشگ؛ فرشته جاهدی پور، دانشجوی کارشناسی مهندسی کشاورزی– دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مش؛ علیرضا سبحانی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی و استادیا؛ محمد بازوبندی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی و استادیا نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تداخل ، علف هرز، عملکرد، کنترل، گوجه فرنگی هستند. این مقاله در تاریخ 21 بهمن 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2450 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برای بررسی اثر رقابت علفهای هرز بر عملکرد و اجزاء عملکرد در گیاه گوجه فرنگی آزمایشی در سال 1384، در مزرعه ای آزمایشی واقع در چناران در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار به مرحله اجرا درآمد.تیمارها در دوسری به ترتیب تداخل علفهای هرز تا 14،28،42،70،84 روز پس از نشاء شدن و تا انتهای فصل بود ... .