سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل اقتصادی کشت گوجه فرنگی و خیار گلخانه ای در استان همدان

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,736
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CTPPT01_170

Index date: 9 February 2009

تحلیل اقتصادی کشت گوجه فرنگی و خیار گلخانه ای در استان همدان abstract

صادرات غیر نفتی در برنامه های توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی کشور از اولویت بالایی برخوردار می‌باشند. تحقق این امر نه تنها در باروری استعدادهای اقتصادی کشور و رشد تولید ملی نقش مهمی دارد ، بلکه در رفع مهمترین معضل و دغدغه اقتصادی یعنی بیکاری مؤثر خواهد بود . بنابر این تلاش و برنامه‌ریزی برای رونق و تنوع بخشی به صادرات غیر نفتی از اهمیت بسزایی برخوردار است.برای تحقق این هدف در بخش کشاورزی و افزایش تولید از دوطریق می توان عمل نمود. اولین روش استفاده هرچه بیشتر از عوامل تولید است. این راه حل با در نظر گرفتن محدودیت منابع آب راه حل منطقی به منظور توسعه کشاورزی و افزایش تولید به نظر نمی‌رسد. هرچند که در مقوله توسعه بایستی به افزایش بهره‌وری و بکارگیری دانش و تکنولوژی جدید در تولید تأکید کرد. به این علت تنها راه برای تحقق هدف مذکور به کارگیری فنون جدید در تولید می‌باشد. از این طریق و با افزایش راندمان می توان از مجموع عوامل تولید محصول بیشتری بدست آورد.

تحلیل اقتصادی کشت گوجه فرنگی و خیار گلخانه ای در استان همدان authors

سیدمحسن سیدان

اعضاء عیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان

علی محمد جعفری

اعضاء عیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان

مقاله فارسی "تحلیل اقتصادی کشت گوجه فرنگی و خیار گلخانه ای در استان همدان" توسط سیدمحسن سیدان، اعضاء عیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان؛ علی محمد جعفری، اعضاء عیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 21 بهمن 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1736 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که صادرات غیر نفتی در برنامه های توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی کشور از اولویت بالایی برخوردار می‌باشند. تحقق این امر نه تنها در باروری استعدادهای اقتصادی کشور و رشد تولید ملی نقش مهمی دارد ، بلکه در رفع مهمترین معضل و دغدغه اقتصادی یعنی بیکاری مؤثر خواهد بود . بنابر این تلاش و برنامه‌ریزی برای رونق و تنوع بخشی ... .