سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی خشکسالی آبخوان مرودشت با استفاده از شاخص‌های ZSI و PNI

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,514

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSDEM02_088

Index date: 24 February 2009

بررسی خشکسالی آبخوان مرودشت با استفاده از شاخص‌های ZSI و PNI abstract

خشکسالی شرایط اقلیمی ناهنجاری است که هرچند مدت یک بار در اغلب نقاط دنیا از جمله ایران رخ می‌دهد. مرودشت در استان فارس نیز یکی از قربانی‌های این پدیده طبیعی می‌باشد. در میان شاخص‌های متفاوت برای خشکسالی، در این مقاله از شاخص درصد نرمال و ZSI برای دوره آماری 87-82 در رابطه با منطقه مرودشت استفاده شد. این شاخص‌ها سال 86-87 را به عنوان خشکترین سال آبی در مرودشت نشان دادند. بر اساس هیدروگراف واحد پایین‌ترین سطح آب زیرزمینی مربوط به سال 87-86 و در همین سال حجم آب خروجی از آبخوان معادل 65/998 میلیون مترمکعب می‌باشد. حداکثر افت دشت نیز در ناحیه شمال غربی معادل 30/16- است.

بررسی خشکسالی آبخوان مرودشت با استفاده از شاخص‌های ZSI و PNI authors

سید یحیی میرزایی

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز

گل گل قادری

دانشجوی کارشناس ارشد دانشگاه شهید چمران اهواز

مریم اورنگ

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شهید چمران اهواز

نسیم سهرابی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شهید چمران اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
توکلی، م.، (1381)، شاخص ها وشدت های خشکسالی در استان ...
سهرابی، ن، (1387)، بررسی تاثیر خشکسالی اخیر بر منابع آب ...
زارع ابیانه، ح، (1383)، بررسی وضعیت خشکسالی و روند آن ...
میرزایی، ی.، (1383)، استفاده از سری های زمانی در بررسی ...
pa Imer, w.c. 1965. Meteorogical d rought. USWB, Res. paperNO.4 ...
wil leke, G, J _ R. N _ Hoski ng. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی خشکسالی آبخوان مرودشت با استفاده از شاخص‌های ZSI و PNI" توسط سید یحیی میرزایی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز؛ گل گل قادری، دانشجوی کارشناس ارشد دانشگاه شهید چمران اهواز؛ مریم اورنگ، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شهید چمران اهواز؛ نسیم سهرابی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شهید چمران اهواز نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی اثرات خشکسالی و راهکارهای مدیریت آن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1514 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشکسالی شرایط اقلیمی ناهنجاری است که هرچند مدت یک بار در اغلب نقاط دنیا از جمله ایران رخ می‌دهد. مرودشت در استان فارس نیز یکی از قربانی‌های این پدیده طبیعی می‌باشد. در میان شاخص‌های متفاوت برای خشکسالی، در این مقاله از شاخص درصد نرمال و ZSI برای دوره آماری 87-82 در رابطه با منطقه مرودشت استفاده شد. این شاخص‌ها سال ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی خشکسالی آبخوان مرودشت با استفاده از شاخص‌های ZSI و PNI با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.