مطالعه تهیه امولسیون پایدار آب در روغن و ساخت اجوانت روغنی-گیاهی جهت استفاده در صنعت واکسن سازی

Publish Year: 1396
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 788

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CBGCONF04_143

تاریخ نمایه سازی: 22 دی 1396

Abstract:

برای تهیه واکسن های روغنی از موادی به نام اجوانت، یاور یا کمکی استفاده می شود. این مواد ممکن است ژل یا روغن باشند که برای ارتقاء ایمنی در زمان تزریق به جانداران استفاده می شوند و می توانند روغن هایی از قبیل روغن های معدنی و گیاهی باشند. این روغن ها توسط امولسیون کردن آن ها با فاز آبی، امولسیون آب در روغن (w/o) تشکیل می دهند. در این تحقیق فاز آبی، آنتی ژن V4 می باشد که از شهر نیوکاسل انگلستان آورده شده و فاز روغنی، روغن زیتون می باشد. از آرلاسل A به عنوان تثبیت کننده یا امولسیفایر استفاده شده است. در ادامه تحقیق نسبت مناسب روغن و آنتی ژن (فاز روغنی و فاز آبی) جهت ساخت این اجوانت به دست آمده و گزارش گردید. آزمایشات نشان داد که نسبت مورد نظر با اجوانت روغنی وارداتی همخوانی دارد.

Authors

حدیثه اصغرزاده

گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

سیدمحمود فرشپوررضایی

عضو هییت علمی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، مسیول آزمایشگاه تامین مواد اولیه، عضو باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان