نگرشی قیاسی به رهیافت مشارکت عمومی خصوصی در بازسازی شهری موردپژوهی: کشورهای آلمان و انگلستان

Publish Year: 1396
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 447

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

IRURBAN01_029

تاریخ نمایه سازی: 22 دی 1396

Abstract:

بازسازی شهری به معنای توسعه رفاه مادی ، اقتصادی و اجتماعی شهرک ها و شهرهای امروزی می باشد. این امر در سال های گذشته نقش مهمی در تغییر شرایط جمعیتی و اقتصادی ایفا نموده است. شرایط اقتصادی در بسیاری از شهرها هشدار دهنده می باشد، به گونه ای کهتقریبا تمامی شهرداری ها اتلاف درآمد ها جهت توسعه ی مالی شهری، حمل و نقل عمومی محلی و ساخت و حفظ جاده ها، مدارس، بیمارستان ها، امکانات فرهنگی و ورزشی را اثبات می نمایند. در این مورد ، مشارکت در بین بخش خصوصی و عمومی میتواند ابزاری منطقی برای توسعه ی شهری و تجدید حیات شهری محسوب گردد. این مقاله به توصیف شرایط اساسی کنونی، راه کارها و ابزار فرآیند بازسازی شهری هم در آلمان و هم در انگلستان پرداخته و تفاوت های موجود در پروژه های بازسازی شهری را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد. علاوه بر این ، از طریق پرداختن به پرسش های زیر در مورد تمایلات و انتظارات جهت ایجاد پروژه های خصوصی عمومی بازسازی در هر دو کشور نمونه هایی ذکر می نماید : چگونه بازسازی و فعالیت های مشارکتی بر اقتصاد تاثیر می گذارد و آیا راهکارهای آنها در درازمدت موجب ارتقاء بازسازی پایدار شهری در شهرها می گردد یا خیر نقش سازمان های اجتماعی در بازسازی شهری چیست این مقاله در ارتباط با این پرسش ها به تعیین امتیازات و موانع اجرای مشارکت برای تجدید حیات شهری می پردازد.

Authors

محمد اسکندری ثانی

استادیار گروه جغرافیا، دانشگاه بیرجند

ابراهیم رضایی

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه سیستان و بلوچستان، عضو انجمن جغرافیا و برنامه ریزی مناطق مرزی ایران