سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی طرح های بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری(به لحاظ الگوی غالب برنامه ریزی در طرح ها و نقش معیارهای ارزیابی درروند تهیه و اجرای آن)

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 539

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRCIVIL02_071

Index date: 12 January 2018

ارزیابی طرح های بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری(به لحاظ الگوی غالب برنامه ریزی در طرح ها و نقش معیارهای ارزیابی درروند تهیه و اجرای آن) abstract

دستیابی به روش ها و خط مشی های صحیح در آینده و بهره وری حداکثری از سرمایه گذاری و نیروی انسانی به کاررفته شده در امر تهیه طرح های توسعه شهری و وابستگی خاص سرنوشت شهرهای کشور به طرح های توسعه شهری، ضرورت بازنگری و ارزیابی آن ها را دوچندان می نماید. در این راستا، مقاله حاضر سعی دارد تا با ارزیابی الگوی برنامه ریزی حاکم بر تهیه طرح های بهسازی و نوسازی شهری و همچنین بررسی نقش معیارهای ارزیابی در تهیه و اجرای طرح های مذکور، ضمن شناسایی ضعف های موجود درروند تهیه طرح های بهسازی و نوسازی شهری، در حوزه عمل نیز طرح های تهیه شده با نیازهای جامعه انطباق داشته و روند اجرای آن ها نیز کارآمدتر شود. روش انجام کار در این تحقیق، توصیفی (ارزیابی) و تحلیل محتوا است. شیوه ی دستیابی به داده ها به صورت اسنادی و پیمایشی انجام شده است. بدین سان که برای مبانی نظری پژوهش، بیشتر روش اسنادی و کتابخانه ای لحاظ شده و برای جمع آوری داده های موردنیاز برای یافته های تحقیق از روش پیمایشی (پرسشنامه)، استفاده گردیده و به منظور تجزیه وتحلیل داده ها از نرم افزارهای excel ،spss استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد، طرح های تهیه شده برای دو شهر، میانه و شهر جهرم در مرتبه اول از الگوی برنامه ریزی ساختاری - راهبردی تبعیت می کنند، البته علاوه بر این الگو، شاخص های الگوی برنامه ریزی متمرکز نیز تا حد زیادی در تهیه طرح های بهسازی و نوسازی دو شهر فوق الذکر، نقش داشتند. اما نتایج نشان داد، کمترین نقش را در طرح های تهیه شده، الگوی برنامه ریزی غیرمتمرکز و الگوی دموکراتیک داشتند. در رابطه با معیارهای ارزیابی نیز، نتایج حاکی از اهمیت معیارهای: ارتباط و نظام مندی، واقع گرایی، هماهنگی و انطباق پذیری در تهیه و اجرای طرح های بهسازی و نوسازی می باشد.

ارزیابی طرح های بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری(به لحاظ الگوی غالب برنامه ریزی در طرح ها و نقش معیارهای ارزیابی درروند تهیه و اجرای آن) Keywords:

ارزیابی طرح های بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری(به لحاظ الگوی غالب برنامه ریزی در طرح ها و نقش معیارهای ارزیابی درروند تهیه و اجرای آن) authors

محمد غفاریان بهرمان

دانشجوی کارشناسی ارشد محیط زیست شهری، جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه خوارزمی،تهران

حسین جوانبخت

دانشجوی کارشناسی ارشد آمایش سرزمین، جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه خوارزمی،تهران

مهدی کرمی اناری

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنام هریزی شهری، دانشکده علوم جغرافیایی، دانشگاه خوارزمی تهران

مقاله فارسی "ارزیابی طرح های بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری(به لحاظ الگوی غالب برنامه ریزی در طرح ها و نقش معیارهای ارزیابی درروند تهیه و اجرای آن)" توسط محمد غفاریان بهرمان، دانشجوی کارشناسی ارشد محیط زیست شهری، جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه خوارزمی،تهران؛ حسین جوانبخت، دانشجوی کارشناسی ارشد آمایش سرزمین، جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه خوارزمی،تهران؛ مهدی کرمی اناری، دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنام هریزی شهری، دانشکده علوم جغرافیایی، دانشگاه خوارزمی تهران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی یافته های نوین پژوهشی و آموزشی عمران معماری شهرسازی و محیط زیست ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارزیابی، الگوی برنامه ریزی، طرح ریزی، ساختاری – راهبردی، ارتباط و نظام مندی هستند. این مقاله در تاریخ 22 دی 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 539 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دستیابی به روش ها و خط مشی های صحیح در آینده و بهره وری حداکثری از سرمایه گذاری و نیروی انسانی به کاررفته شده در امر تهیه طرح های توسعه شهری و وابستگی خاص سرنوشت شهرهای کشور به طرح های توسعه شهری، ضرورت بازنگری و ارزیابی آن ها را دوچندان می نماید. در این راستا، مقاله حاضر سعی دارد تا ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بافت فرسوده طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی طرح های بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری(به لحاظ الگوی غالب برنامه ریزی در طرح ها و نقش معیارهای ارزیابی درروند تهیه و اجرای آن) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.