سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد بر چربی خام و پروفایل اسیدهای چرب کبد مرغ های تخم گذار در مرحله پایانی تولید

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ASACONF01_017

Index date: 26 February 2018

بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد بر چربی خام و پروفایل اسیدهای چرب کبد مرغ های تخم گذار در مرحله پایانی تولید abstract

این تحقیق به منظور بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره مرغ های تخم گذار بر بر چربی خام و پروفایل اسیدهای چرب کبد اجرا شد. از 108 قطعه مرغ تخم گذارهای لاین سویه W-36 با سن 97 هفته در یک آزمایش فاکتوریل (2x3) در قالب طرح کاملا تصادفی با دومنبع چربی (روغن سوخته و پودرچربی) و سه حالت افزودنی محرک رشد (بدون افزودنی، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک) به مدت 10 هفته استفاده شد. پرندگان به طور تصادفی در شش تیمار و با شش تکرار (تعداد سه پرنده در هر تکرار) توزیع شدند. نتایج نشان داد که دریافت روغن سوخته در مقایسه با پودر چربی، به انباشت مقادیر بیشتری چربی خام کبد منجر شد. مصرف جیره بدون افزودنی و جیره حاوی پروبیوتیک به ترتیب بیشترین و کمترین مقادیر چربی خام انباشته شده در کبد را به دنبال داشته است. پرندگان دریافت کننده روغن سوخته در مقایسه با هم نوعان خود که با جیره های حاوی پودر چربی تغذیه شده بودند، مقادیر نسبی بیشتری از اسید لینولییک را در کبدهای خود انباشته بودند. استفاده از آنتی بیوتیک و پروبیوتیک در جیره با کاهش معنی دار چربی خام کبد همراه بود. بنابراین می توان استفاده از منبع چربی و افزودنی محرک رشد در جیره مرغ های تخم گذار را جهت کاهش محتوای چربی خام کبد در مراحل پایانی تولید توصیه نمود.

بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد بر چربی خام و پروفایل اسیدهای چرب کبد مرغ های تخم گذار در مرحله پایانی تولید Keywords:

اسید چرب , آنتی بیوتیک , پروبیوتیک , روغن سوخته , پروفایل اسیدهای چرب کبد

بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد بر چربی خام و پروفایل اسیدهای چرب کبد مرغ های تخم گذار در مرحله پایانی تولید authors

منا یاوری

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه پرورش و مدیریت طیور، دانشکده کشاورزی،دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران

فرید شریعتمداری

استاد گروه پرورش و مدیریت طیور، دانشکده کشاورزی،دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران

محسن شرفی

استادیار گروه پرورش و مدیریت طیور، دانشکده کشاورزی،دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران

مقاله فارسی "بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد بر چربی خام و پروفایل اسیدهای چرب کبد مرغ های تخم گذار در مرحله پایانی تولید" توسط منا یاوری، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه پرورش و مدیریت طیور، دانشکده کشاورزی،دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران؛ فرید شریعتمداری، استاد گروه پرورش و مدیریت طیور، دانشکده کشاورزی،دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران؛ محسن شرفی، استادیار گروه پرورش و مدیریت طیور، دانشکده کشاورزی،دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی،دامی منابع طبیعی محیط زیست گردشگری روستایی و گیاهان دارویی کشورهای اسلامی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اسید چرب ، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک، روغن سوخته، پروفایل اسیدهای چرب کبد هستند. این مقاله در تاریخ 7 اسفند 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 742 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این تحقیق به منظور بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره مرغ های تخم گذار بر بر چربی خام و پروفایل اسیدهای چرب کبد اجرا شد. از 108 قطعه مرغ تخم گذارهای لاین سویه W-36 با سن 97 هفته در یک آزمایش فاکتوریل (2x3) در قالب طرح کاملا تصادفی با دومنبع چربی (روغن سوخته و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد بر چربی خام و پروفایل اسیدهای چرب کبد مرغ های تخم گذار در مرحله پایانی تولید با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.