بررسی اثر پارامترهای فرآیند پلاسما اسپری بر خواص پوشش سرامیکی
Publish place: 7th Iranian Ceramic Congress
Publish Year: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,780
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICC07_151
تاریخ نمایه سازی: 10 فروردین 1388
Abstract:
پوشش های محافظ حرارتی با لا یه اتصال NiCrAlY و لا یه سرامیکی زیرکونیای پا یدار شده با ا یتریا (YSZ) و لایه سوم ازترکیبات نیکلی جهت مقاومت به فرسا یش با استفاده از روش پلاسما اسپری در هوا بر رو ی پا یه فولادی اعمال شد. اثر دو پارامتر فرآ یند پلاسما اسپری شامل جریان دستگاه و فاصله تفنگ پلاسمااسپری تا پا یه بر روی خواص پوشش شامل چسبندگی پوشش ها به پا یه، میکروسختی پوشش ها و هدایت حرارتی بررسی گردید. نتا یج نشان داد که افزا یش جریان دستگاه پلاسما اسپری از 450A تا 520A , و کاهش فاصله تفنگ از 15cm تا 12cm موجب افزایش چسبندگی پوشش از 3/87MPa تا 9/59MPa و افزایش میکروسختی از (HV) 135 تا (HV) 459 گردیده است. افزایش جریان دستگاه موجب گردیده که ذرات بهتر ذوب شوند و کاهش فاصله تفنگ موجب کاهش و یسکوزیته ذرات ذوب شده حین پهن شدن روی پایه گردیده، بناب این ذرات بهتر پهن شده و زبری صفحات پوشش کاهش می یابد. با اتصال بیشتر ذرات پوشش به یکدیگر و به پایه، چسبندگی پوشش ها و پیوستگی ذرات به یکدیگر افزایش یافته است. بعبارت د یگر افزا یش جریان دستگاه و کاهش فاصله تفنگ با افزایش انرژی سینتیکی و حرارتی، شانس اتصال ذرات را افزایش داده است.
Authors
ندا عامری مهاباد
شرکت پویا سرام سازه
جلیل پوراسد
شرکت پویا سرام سازه، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، مرکز کامپوزیت
علی محمدی
سازمان صنایع دفاع، پژوهشکده علوم و فناوری مهام، گروه پژوهشی مهندسی
سیدامیرحسین شاهنگیان
سازمان صنایع دفاع، صنایع مهام پارچین
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :