سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهسازی ساختمان‌های فرسوده بتن مسلح به روش دورپیچ کردن لایه‌های CFRP و GFRP (با مطالعه موردی ساختمان مخابرات شهر اصفهان)

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,514

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCEMI01_299

Index date: 1 April 2009

بهسازی ساختمان‌های فرسوده بتن مسلح به روش دورپیچ کردن لایه‌های CFRP و GFRP (با مطالعه موردی ساختمان مخابرات شهر اصفهان) abstract

مواد FRP ها به سبب نسبت مقاومت به وزن بالا، مقاومت در برابر خوردگی، جذب ارتعاشات و افزایش مقاومت و استحکام سازه خصوصأ در مقابل بارهای دینامیکی و همچنین سرعت نصب و سادگی اجرا، در چند سال اخیر جهت امر بهسازی و ترمیم سازه های بتنی به شدت مورد توجه محققان قرار گرفته اند. این مواد پلیمری با توجه به کاربردهای مختلف، دارای انواع و شکل‌های مختلف می‌باشند. در برخی موارد، هدف از مقاومسازی افزایش مقاومت سازه‌های بتن مسلح مثلا به علت تغییر کاربری بوده و در برخی دیگر، هدف بازیابی مقاومت از دست رفته سازه در اثر عمر زیاد و فرسودگی آن می‌باشد که در اینگونه موارد واژه بهسازی استفاده می‌شود. در این راستا، از جمله کاربردهای این مواد پلیمری به شکل لایه‌ها و میلگردها، در مقاومسازی تیرها و ستون‌های ساختمان‌های فرسوده می‌باشد. در این مقاله، روش بهسازی تیرها و ستون‌های ساختمان چهارطبقه مخابرات شهر اصفهان با استفاده از میلگردها و لایه‌های CFRP وGFRP به روش دورپیچ کردن (wrapping) و پرداخته شده است. باید خاطرنشان گردد که بهسازی این ساختمان به دلیل فرسودگی ناشی از سالخوردگی آن بوده است.

بهسازی ساختمان‌های فرسوده بتن مسلح به روش دورپیچ کردن لایه‌های CFRP و GFRP (با مطالعه موردی ساختمان مخابرات شهر اصفهان) Keywords:

بهسازی ساختمان‌های فرسوده بتن مسلح به روش دورپیچ کردن لایه‌های CFRP و GFRP (با مطالعه موردی ساختمان مخابرات شهر اصفهان) authors

مصطفی جلال

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران سازه، دانشگاه رازی

اسماعیل منصوری

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران سازه، دانشگاه رازی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Haumuda, H , .Fukute, T., and Yamanoto, K., "Bending Behavior ...
Sa adatmanesh, H., and Elsani, M. R., ،RC Beamus Strengthened ...
Bedard, Claude, "Composite Reinforcing Bars: Assessing Their Use in Concrete, ...
Rostasy, F. S., 4FRP Tensile Elements for Prestressed Concrete - ...
Martin, Roderick H., « Fiber Reinforced Plastic Standards for the ...
Yamuasaki, Y., Masuda, Y., Tanuno, H., and Shinizu, A., « ...
Tarricone, Paul, « Plastic Potential, _ Civil Engineering, 1993, pp ...
Elsani, M. R., Saada tanesh, H., and Tao, S., ، ...
Char, M. S., Sa adatmanesh, H., and Ehsani, M. R., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهسازی ساختمان‌های فرسوده بتن مسلح به روش دورپیچ کردن لایه‌های CFRP و GFRP (با مطالعه موردی ساختمان مخابرات شهر اصفهان)" توسط مصطفی جلال، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران سازه، دانشگاه رازی؛ اسماعیل منصوری، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران سازه، دانشگاه رازی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی و مدیریت زیرساختها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مقاوم سازی، FRP، دورپیچ کردن، ساختمان مخابرات هستند. این مقاله در تاریخ 12 فروردین 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1514 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مواد FRP ها به سبب نسبت مقاومت به وزن بالا، مقاومت در برابر خوردگی، جذب ارتعاشات و افزایش مقاومت و استحکام سازه خصوصأ در مقابل بارهای دینامیکی و همچنین سرعت نصب و سادگی اجرا، در چند سال اخیر جهت امر بهسازی و ترمیم سازه های بتنی به شدت مورد توجه محققان قرار گرفته اند. این مواد پلیمری با توجه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهسازی ساختمان‌های فرسوده بتن مسلح به روش دورپیچ کردن لایه‌های CFRP و GFRP (با مطالعه موردی ساختمان مخابرات شهر اصفهان) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.