سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی مکانیزم تخریب توده سنگ درزه دار در روش تخریب بزگ در حالت دو دسته درزه متقاطع بااستفاده از مدل سازی فیزیکی

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 684

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ENGIN01_082

Index date: 18 April 2018

بررسی مکانیزم تخریب توده سنگ درزه دار در روش تخریب بزگ در حالت دو دسته درزه متقاطع بااستفاده از مدل سازی فیزیکی abstract

شرط اصلی به کارگیری روش استخراج تخریب بزرگ، قابلیت تخریب ماده معدنی و سنگ فراگیر است. ممطالعه تاثیر شیب درزه بر قابلیت تخریب به روش مدلسازی فیزیکی و عددی موضوع این تحقیق است. مدل فیزیکی ساخته شده با ابعاد 1/5 × 1 متر مربع است که از بلوک های تراورتن با ابعاد 4 × 4 سانتیمتر مربع تشکیل شده است. بعد از تعیین هندسه مدل، انتخاب مواد و ساخت قاب مدلسازی، آزمایش در حالت دو دسته درزه با شیبهای 45 و 135 درجه انجام شد. در مدلهای ساخته شده عرض زیربرش تا رسیدن به تخریب پیوسته افزایش داده شد. نتایج نشان داد که شیب دسته درزه ها کنترل کننده جهت گشسختگی و گسترش تخریب است. نتایج مدلسازی فیزیکی نشان از اهمیت کنترل تخلیه در تخریب دارد. نتایج مدلسازی فیزیکی با مدلسازی عددی در نرمافزار UDEC مطابقت خوبی نشان داد. در دهانه 84 سانتیمتری ارتفاع منظقه تخریب شده در مدل عددی 40 سانتیمتر و در مدل فیزیکی 47 سانتیمتر به دست آمد.

بررسی مکانیزم تخریب توده سنگ درزه دار در روش تخریب بزگ در حالت دو دسته درزه متقاطع بااستفاده از مدل سازی فیزیکی Keywords:

بررسی مکانیزم تخریب توده سنگ درزه دار در روش تخریب بزگ در حالت دو دسته درزه متقاطع بااستفاده از مدل سازی فیزیکی authors

بهنام علی پنهانی

دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی معدن، دانشکدهی مهندسی معدن، دانشگاه تهران

جواد لطفی گودرزی

دانشجوی دکتری مهندسی معدن، دانشکدهی مهندسی معدن، دانشگاه تربیت مدرس

دانیال شیرین

دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی معدن، دانشکدهی مهندسی معدن، دانشگاه تهران

حسن سرفراز

دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی معدن، دانشکدهی مهندسی معدن، دانشگاه تهران

مقاله فارسی "بررسی مکانیزم تخریب توده سنگ درزه دار در روش تخریب بزگ در حالت دو دسته درزه متقاطع بااستفاده از مدل سازی فیزیکی" توسط بهنام علی پنهانی، دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی معدن، دانشکدهی مهندسی معدن، دانشگاه تهران؛ جواد لطفی گودرزی، دانشجوی دکتری مهندسی معدن، دانشکدهی مهندسی معدن، دانشگاه تربیت مدرس؛ دانیال شیرین، دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی معدن، دانشکدهی مهندسی معدن، دانشگاه تهران؛ حسن سرفراز، دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی معدن، دانشکدهی مهندسی معدن، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در عمران،معماری،مدیریت شهری و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تخریب یزرگ، قابلیت تخریب، توده سنگ درزهدار، مدل سازی فیزیکی، مدل سازی عددی، UDEC هستند. این مقاله در تاریخ 29 فروردین 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 684 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شرط اصلی به کارگیری روش استخراج تخریب بزرگ، قابلیت تخریب ماده معدنی و سنگ فراگیر است. ممطالعه تاثیر شیب درزه بر قابلیت تخریب به روش مدلسازی فیزیکی و عددی موضوع این تحقیق است. مدل فیزیکی ساخته شده با ابعاد 1/5 × 1 متر مربع است که از بلوک های تراورتن با ابعاد 4 × 4 سانتیمتر مربع تشکیل شده است. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی مکانیزم تخریب توده سنگ درزه دار در روش تخریب بزگ در حالت دو دسته درزه متقاطع بااستفاده از مدل سازی فیزیکی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.