سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد روش طول باز کوتاه تداخل سنجی راداری در تشکیل سری زمانی فرونشست زمین (مطالعه موردی:دشت مهیار اصفهان)

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,605

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GISCONF04_039

Index date: 18 April 2018

کاربرد روش طول باز کوتاه تداخل سنجی راداری در تشکیل سری زمانی فرونشست زمین (مطالعه موردی:دشت مهیار اصفهان) abstract

استخراج بی رویه از آب های زیرزمینی منجر به فرونشست زمین در بسیاری از دشت های ایران شده است. دشت مهیار اصفهان یکی از این دشت های بحرانی می باشد که بیش از 30 سال است که تحت تاثیر این رخداد قرار گرفته است. در این مقاله به منظور پایش زمانی فرونشست در دشت مهیار از روش طول باز کوتاه استفاده شد. دو سری تصاویر ascending و descending سنجنده Envisat در بازه زمانی 2003 تا 2010 مورد پردازش قرار گرفت. به منظور کاهش خطاهای توپوگرافی، ناهمبستگی زمانی و... سه شرط حدآستانهی چسبندگی، ناهمبستگی زمانی و طول باز کوتاه در تداخل نماها در نظر گرفته شد. در نهایت 108 تداخل نما تولید شد. نتایج فرونشست در دشت مهیار را با نرخ سالانه 7 سانتیمتر در سال، در فاصله ی زمانی 2004-2010 نشان دادند. همچنین بیشترین مقدار فرونشست در قسمت مرکزی منطقه مهیار جنوبی با 47 سانتیمتر فرونشست مشخص شد.از سوی دیگر به کمک نرم افزار ARC GISچاهها و گسلهای منطقه و شکافهای مشاهده شده در بازدید میدانی، بر روی تداخل نماهای ایجاد شده قرار گرفت. نتایج همپوشانی خوبی را بین مشاهدات بازدید میدانی و نتایج حاصل از تداخل سنجی راداری ارایه داد.

کاربرد روش طول باز کوتاه تداخل سنجی راداری در تشکیل سری زمانی فرونشست زمین (مطالعه موردی:دشت مهیار اصفهان) Keywords:

کاربرد روش طول باز کوتاه تداخل سنجی راداری در تشکیل سری زمانی فرونشست زمین (مطالعه موردی:دشت مهیار اصفهان) authors

منصوره داوودی جم

دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی عمران نقشه برداری-سنجش از دور دانشگاه اصفهان، کارشناس آمایش و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی ، اراک

محمدحسن کمال آبادی فراهانی

کارشناس امور مشترکین آب و فاضلاب روستایی ، اراک

مقاله فارسی "کاربرد روش طول باز کوتاه تداخل سنجی راداری در تشکیل سری زمانی فرونشست زمین (مطالعه موردی:دشت مهیار اصفهان)" توسط منصوره داوودی جم، دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی عمران نقشه برداری-سنجش از دور دانشگاه اصفهان، کارشناس آمایش و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی ، اراک؛ محمدحسن کمال آبادی فراهانی، کارشناس امور مشترکین آب و فاضلاب روستایی ، اراک نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس ملی کاربرد سامانه اطلاعات مکانی GIS در صنعت آب و برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تداخل سنجی راداری، طول باز کوتاه، سری زمانی جابجایی، فرونشست زمین، .ARC GIS هستند. این مقاله در تاریخ 29 فروردین 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1605 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استخراج بی رویه از آب های زیرزمینی منجر به فرونشست زمین در بسیاری از دشت های ایران شده است. دشت مهیار اصفهان یکی از این دشت های بحرانی می باشد که بیش از 30 سال است که تحت تاثیر این رخداد قرار گرفته است. در این مقاله به منظور پایش زمانی فرونشست در دشت مهیار از روش طول باز کوتاه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد روش طول باز کوتاه تداخل سنجی راداری در تشکیل سری زمانی فرونشست زمین (مطالعه موردی:دشت مهیار اصفهان) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.