سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد GIS در مراقبتهای بیماریهای دامی در ایران

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,997

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GISORG01_009

Index date: 28 April 2009

کاربرد GIS در مراقبتهای بیماریهای دامی در ایران abstract

این سامانه در سال 1387 مورد بازبینی قرار گرفت و با کمک طرح پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی ارتقا یافته و به روزرسانی شد. سیستم اطلاعات جغرافیائی ابزاری قدرتمند برای جمع آوری، ذخیره سازی، تبدیل و نمایش داد ههای مکانی و زمانی از جهان واقعی جهت مجموع های مشخص از اهداف است ( 2و 7و 8و 17 و 18 ). با کمک GIS مدیریت و کنترل بیمار یهای دامی سادهتر میگردد. این سامانه در حوزه دام و ممانعت از بیوتروریسم و بیماری های مشترک قابل استفاده می باشد. با استفاده از این سامانه به راحتی و در کوتاه ترین زمان، امکان پایش، شناسایی و ر هگیری دا مهای خطرناک و تعیین مسیر عبوری آن ها، وجود دارد ( 8و 9و 11 و 17 و 18 ). به طور کلی پارامترهای اصلی اپیدمیولوژی هر بیماری (عامل، میزبان و جمعیت) تعیین کننده بروز، توزیع و تاثیرات نامطلوب اجتماعی واقتصادی بیمار یها است 17 و 9). از این رو ب همنظور بررسی شایان بیماری ها و اجرای روش های کنترلی مناسب از ابتدای سال 1381 اجرای سامانه اطلاعات ) جغرافیایی بیماری های دامی در سازمان دامپزشکی کشور شروع گردید. با استفاده از این سامانه که دارای بانک اطلاعات بیماری های دامی و ارتباط آن با داده های مربوط به موقعیت جغرافیایی واحدهای اپیدمیولوژی (شامل داده های جمعیتی هر واحد) می باشد قابلیت ایجاد .( لایه های اطلاعاتی مناسب و نقش ههای هوشمند وجود است ( 8و 9و 17)

کاربرد GIS در مراقبتهای بیماریهای دامی در ایران Keywords:

کاربرد GIS در مراقبتهای بیماریهای دامی در ایران authors

محمدحسین فلاح مهرآبادی

دامپزشک (مدیر بخش دامی و امنیت زیستی)، پژوهشکده مهندسی وزارت جهاد کشاو

وحید عطارد

دامپزشک مسوول GIS سازمان دامپزشکی کشور

محمدمصطفی شاهی فردوس

دامپزشک (عضو هیئت علمی SRRC هلند) مشاور امنیت زیستی طرح پدافند غیرعامل وزا

محمد اسدی

دامپزشک، اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پورتابل رسمی سازمان دامپزشکی کشور: ...
تی‌تی دژ، امید(1384)؛ خودآموز Arc GIS ومفاهیم پایه ، GIS ...
جهانی، علی و مسگری، سوسن؛ GIS به زبان ساده، انتشارات ...
- رسولی، علی اکبر؛ مروری بر سیستم اطلاعات جغرافیایی ، ...
_ رسولی، علی اکبر؛ ضرورت ایجاد گرایش GIS در گردهمایی ...
ضیائیان فیروزآبادی، پرویز؛ مقدمه‌ای بر سنجش از دور، سیستم اطلاعات ...
عباس نجاری، امیر (1383)؛ آشنایی با نرم افزار، GIS انتشارات ...
_ فلاح مهرابادی، محمد حسین، شاهی فردوس، محمد مصطفی و ...
'-فلاح مهرابادی، محمد حسین، شاهی فردوس، محمد مصطفی و همکاران؛ ...
یاسوری، مجید؛ مبانی، کاربرد ونرم، GISافزارهای انتشارت آستان قدس رضوی ...
Durr, P. A., Tait, N., Staubach, chResources Guide: Software, Data ...
Durr. P. A., Tait, N., Stanbach, ch Resources guide: Ensuring ...
FAO research .Geographical Information systems in sustainable development prepared Geographic ...
5- Fit2M aurice, P.L, Freier, J.E, Geter, K. DGeospatial field ...
Freier, J.E. , Miller, R .S., Geter, K.D. Geospatial analysis ...
Norstrm, Geographical Information System (GIS) as a tool in surveillance ...
8- Otarod, Vahid. wishte, Hasan.GIS vet project Iran, _ Fao.org ...
analysis in Veterinary Science, Durr, P. and Gatrell, A. eds, ...
Vet, Head Of GIS Unit. Iranian Veterinary organization ...
Scientific member of SRRS The Netherlands, Biosecurity adviser, Department of ...
General office of Veterinary Organization, province of Chaharmahal Ve Bakhtiary, ...
General office of Veterinary Organization, province of Chaharmahal ve Bakhtiary, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد GIS در مراقبتهای بیماریهای دامی در ایران" توسط محمدحسین فلاح مهرآبادی، دامپزشک (مدیر بخش دامی و امنیت زیستی)، پژوهشکده مهندسی وزارت جهاد کشاو؛ وحید عطارد، دامپزشک مسوول GIS سازمان دامپزشکی کشور؛ محمدمصطفی شاهی فردوس، دامپزشک (عضو هیئت علمی SRRC هلند) مشاور امنیت زیستی طرح پدافند غیرعامل وزا؛ محمد اسدی، دامپزشک، اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، ایران نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش سراسری سامانه اطلاعات مکانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تحلیل، دام، بیماری های دامی، دامپزشکی، مدیریت، پایش، GIS هستند. این مقاله در تاریخ 8 اردیبهشت 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5997 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این سامانه در سال 1387 مورد بازبینی قرار گرفت و با کمک طرح پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی ارتقا یافته و به روزرسانی شد. سیستم اطلاعات جغرافیائی ابزاری قدرتمند برای جمع آوری، ذخیره سازی، تبدیل و نمایش داد ههای مکانی و زمانی از جهان واقعی جهت مجموع های مشخص از اهداف است ( 2و 7و 8و 17 و 18 ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد GIS در مراقبتهای بیماریهای دامی در ایران با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.