سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

روابط خویشاوندی و امنیت روانی خانواده از منظر قرآن و حدیث

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,164

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IPMSARI01_056

Index date: 18 April 2018

روابط خویشاوندی و امنیت روانی خانواده از منظر قرآن و حدیث abstract

انسان برای تامین نیازهای جسمی و روانی خود به دیگران نیازمند است، نخستین ارتباط اجتماعی با خویشان از جمله پدر و مادر و برادر و خواهر و دیگر بستگان خونی وسپس سببی ایجاد می شود. هرچند که بعدها بواسطه افزایش نیازها گستره ارتباط فراتر از نسب وسبب منتهی می گردد.ولی بیشترین نیاز انسان به همان دایره خویشاوندی محدود می شود زیرا نیازهای عاطفی و روانی انسان را بهتر می توانند پاسخ دهند زیرا درک متقابل طبیعی و فطری میان خویشاوندان خود زمینه مناسبی برای پاسخ گویی به نیازهای آدمی است. تحقیقات روانشناسی علمی نیز نشان داده است که ارتباط رضایت بخش با دوستان و خویشاوندان علاوه بر بعد معنوی وروحانی فواید روانی بسیاری دارد از جمله دستیابی به امنیت روانی در زندگی است و این امر موجب بالا رفتن مقاومت افراد در برابر فشارهای روانی است و باعث کاهش بیم و فشارهای قلبی و عروقی و روانی می شود. در این پژوهش به بررسی نقش خویشاوندی در امنیت روانی خانواده از منظر قرآن و حدیث خواهیم پرداخت.

روابط خویشاوندی و امنیت روانی خانواده از منظر قرآن و حدیث Keywords:

روابط خویشاوندی و امنیت روانی خانواده از منظر قرآن و حدیث authors

سید حسن آقابابایی

استادیارو عضو هییت علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

مقاله فارسی "روابط خویشاوندی و امنیت روانی خانواده از منظر قرآن و حدیث" توسط سید حسن آقابابایی، استادیارو عضو هییت علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی همایش آموزه‌های اسلامی، انسان معاصر و نظام خانواده پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سلامت روان، صله رحم، عواطف انسانی، روابط اجتماعی، خانواده، امنیت هستند. این مقاله در تاریخ 29 فروردین 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2164 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انسان برای تامین نیازهای جسمی و روانی خود به دیگران نیازمند است، نخستین ارتباط اجتماعی با خویشان از جمله پدر و مادر و برادر و خواهر و دیگر بستگان خونی وسپس سببی ایجاد می شود. هرچند که بعدها بواسطه افزایش نیازها گستره ارتباط فراتر از نسب وسبب منتهی می گردد.ولی بیشترین نیاز انسان به همان دایره خویشاوندی محدود می شود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله روابط خویشاوندی و امنیت روانی خانواده از منظر قرآن و حدیث با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.