سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شبیه سازی جریان مغشوش سه بعدی در درفت تیوب توربین نیروگاه آبی به منظور بهینه سازی درفت تیوب

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,778

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC06_087

Index date: 5 May 2009

شبیه سازی جریان مغشوش سه بعدی در درفت تیوب توربین نیروگاه آبی به منظور بهینه سازی درفت تیوب abstract

جریان در درفت تیوب (Draft Tube) یکی از پیچیده ترین جریانها در صنعت هیدرولیک است و عوامل بسیاری بر این جریان و تحلیل آن نقش دارند. جریان ورودی به درفت تیوب جریانی سه بعدی، مغشوش و همراه با چرخش زیاد ناشی از رانر توربین، می باشد. زانویی موجود در هندسه و واگرا بودن نازل امکان تشکیل پدیده هایه نظیر جدایش جریان و کاویتاسیون را ایجاد می کند در این مقاله با استفاده از نرم افزار تجاری FLUENT جریان در درفت تیوب یک توربین آبی کاپلان شبیه سازی شده است. جهت مدلسازی جریان مغشوش از مدلهای دو معادله ای k-ε و k-ω استاندارد استفاده شده و نتایج بدست آمده از این مدلها با نتایج تجربی گزارش شده مقایسه شده اند. در این مقاله نتایج عددی حاصل از این تحقیق شامل پروفیل ها و کانتورهای سرعت و فشار در مقاطع مختلف ارائه و مورد بحث قرار گرفته است با توجه به نتایج بدست آمده میتوان نتیجه گرفت که هر چند نتایج حاصل از دو مدل به کاررفته تا حدی مشآبه هستند اما مدل k-ε در پیش بینی جران در کنار دیواره ها توانایی بیشتری داشته و مدل k-ω جریان را در مناطق مرکزی دقیقتر پیش بینی می کند. همچنین با استفاده از پارامترهای مهندسی مناسب، راندمان درفت تیوب بررسی شده است از نتایجحاصل از این تحقیق می توان جهت بهینه سازی درفت تیوب توربینهای آبی استفاده نمود.

شبیه سازی جریان مغشوش سه بعدی در درفت تیوب توربین نیروگاه آبی به منظور بهینه سازی درفت تیوب Keywords:

شبیه سازی جریان مغشوش سه بعدی در درفت تیوب توربین نیروگاه آبی به منظور بهینه سازی درفت تیوب authors

فرشید فرزان

کارشناس مهندسی مکانیک، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشکده فنی دانشگاه

مهرداد رئیسی دهکردی

استادیار دانشکده مهندسی مکانیک، دانشکده فنی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جم، ف. (1383). رساله کارشناسی ارشد شبیه‌سازی جریان آشفته سیال ...
_ شنینفراس هیدرولیک ایران دانشگاه شهرکرد، 15-13 شهریور 1386 ...
_ شنینفراس هیدرولیک ایران دانشگاه شهرکرد، 15-13 شهریور 1386 ...
دانشگاه شهرکرد، 15-13 شهریور 1386 ...
_ Cervantes M. J., Engstrom T. F. and Gustavsson L. ...
Anderson U. (2005).، Test Case T-Some New Result and Update ...
Tokyay T and Constantine Scu G. (2005). 44CFD Simulation of ...
Mauri S., Kueny J. L. and Avellan F. (2005).، Numerical ...
Pope Stephen B., ،Turbulent Flow', pp 375 - 384 ...
Gambit Users Guide, (2003). Volume Meshing Commands Chapter3.4. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شبیه سازی جریان مغشوش سه بعدی در درفت تیوب توربین نیروگاه آبی به منظور بهینه سازی درفت تیوب" توسط فرشید فرزان، کارشناس مهندسی مکانیک، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشکده فنی دانشگاه ؛ مهرداد رئیسی دهکردی، استادیار دانشکده مهندسی مکانیک، دانشکده فنی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله درفت تیوب، مدل اغتشاش، ترم های جآبجایی، طنآب گردآبی، راندمان هستند. این مقاله در تاریخ 15 اردیبهشت 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2778 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جریان در درفت تیوب (Draft Tube) یکی از پیچیده ترین جریانها در صنعت هیدرولیک است و عوامل بسیاری بر این جریان و تحلیل آن نقش دارند. جریان ورودی به درفت تیوب جریانی سه بعدی، مغشوش و همراه با چرخش زیاد ناشی از رانر توربین، می باشد. زانویی موجود در هندسه و واگرا بودن نازل امکان تشکیل پدیده هایه نظیر جدایش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شبیه سازی جریان مغشوش سه بعدی در درفت تیوب توربین نیروگاه آبی به منظور بهینه سازی درفت تیوب با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.