سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه دو مدل اینرسی صفر و موج جنبشی در مطالعه پیشروی جریان آب در آبیاری جویچه ای

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,298

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC06_101

Index date: 5 May 2009

مقایسه دو مدل اینرسی صفر و موج جنبشی در مطالعه پیشروی جریان آب در آبیاری جویچه ای abstract

در این مقاله با استفاده از دو شکل ساده شده معادلات سنت ونانت یعنی مدلهای ریاضی اینرسی صفر و موج جنبشی یک مدل کامپیوتری برای شبیه سازی مرحله پیشروی آبیاری جویچه ای بسط داده شده است. عبارات مشتق پاره ای در معادلات دیفرانسیلی حاکم به روش تفاضلهای محدود و به طریقه ضمنی گسسته و جایگزین شده و سپس معادلات جبری حاصل تحت شرایط مرزی و اولیه معین حل شده اند. به منظور ارزیآبی نتایج مدل از سه سری داده صحرایی استفاده گردیده است مقایسه نتایج مدل با داده های صحرایی نشان می دهد که در دو مورد که زمین شیب تندتری را دارا بود مدل موج جنبشی بهتر از اینرسی صفر شبیه سازی فاز پیشروی را انجام داده است (RMSE های 45/3 و 41/1 در مقایسه با RMSE های 08/9 و 05/7( در مورد دیگری که جویچه ها از شیب ملایم تر و طول بیشتری برخوردار بودند نتایج شبیه سازی فاز پیشروی با کمک مدل اینرسی صفر بهتر از مدل موج جنبشی بوده است (RMSE برآبر 09/5 در مقآبل 24/13)

مقایسه دو مدل اینرسی صفر و موج جنبشی در مطالعه پیشروی جریان آب در آبیاری جویچه ای Keywords:

مقایسه دو مدل اینرسی صفر و موج جنبشی در مطالعه پیشروی جریان آب در آبیاری جویچه ای authors

محمدرضا نوری امامزاده ئی

استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه شهرکرد

احمد کریمی

استادیار گروه خاکشناسی، دانشگاه شهرکرد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Schmithz, G.H. and G.J. Seus. 1992. Mathematical Zero- Inertia modeling ...
عباسی، ف. 1374. استفاده از مدل های ریاضی در طراحی ...
عباسی، ف. و م. محمودیان شوشتری. 1375. مطالعه پیشروی جریان ...
دانشگاه شهرکرد، 15-13 شهریور 1386 ...
دانشگاه شهرکرد، 15-13 شهریور 1386 ...
_ 25 _ T5 100 125 1I50 T5 200 ذاخیل: ...
دانشگاه شهرکرد، 15-13 شهریور 1386 ...
Strelkoff, T. and N.D. Katopodes. 1977. Border Irrigation hydraulics with ...
Kruger .W.E. and D.L. Bassett .1965. Unsteady flow of water ...
Vivekanada, S. and M. Bhallamudi. 1997. Hy drodynamic Modeling of ...
Vivekanada, S. and M. Bhallamudi. 1996. Conmplete Hy drodynamic Border-Strip ...
Elliot, R.L. and W.R. Walker. 1982. Zero- Inertia Modeling of ...
Walker, W.R. and A.S. Humpherys. 1983. Kinematic Wave furrow Irrigation ...
Schwankl, L..J. and W.W. Wallender. 1980. Zero _ Inertia furrow ...
shayya, W.H., V.F. Bralts and L.J. Segerlind . 1993. Kinematic ...
Adeeb, A.M. 1984. Zero _ Inertia Model for Design and ...
Walker, W.R. and G.V. Skogerboe. 1987. Surface Irrigation theory and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه دو مدل اینرسی صفر و موج جنبشی در مطالعه پیشروی جریان آب در آبیاری جویچه ای" توسط محمدرضا نوری امامزاده ئی، استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه شهرکرد؛ احمد کریمی، استادیار گروه خاکشناسی، دانشگاه شهرکرد نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبیاری سطحی، جویچه، مدل اینرسی صفر، مدل موج جنبشی، حل عددی هستند. این مقاله در تاریخ 15 اردیبهشت 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2298 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله با استفاده از دو شکل ساده شده معادلات سنت ونانت یعنی مدلهای ریاضی اینرسی صفر و موج جنبشی یک مدل کامپیوتری برای شبیه سازی مرحله پیشروی آبیاری جویچه ای بسط داده شده است. عبارات مشتق پاره ای در معادلات دیفرانسیلی حاکم به روش تفاضلهای محدود و به طریقه ضمنی گسسته و جایگزین شده و سپس معادلات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه دو مدل اینرسی صفر و موج جنبشی در مطالعه پیشروی جریان آب در آبیاری جویچه ای با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.