سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت فشار در شبکه های شاخه ای با استفاده از لوله های موازی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,097

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC06_146

Index date: 5 May 2009

مدیریت فشار در شبکه های شاخه ای با استفاده از لوله های موازی abstract

یکی از مشکلات بهره برداری در شبکه های توزیع آب، میزان بالای آب به حسآب نیامده است که تلفات و نشت فیزیکی از اجزاء مهم آن محسوب می شوند. برای کاهش میزان تلفات و نشت، تنظیم و مدیریت فشار در شبکه پیشنهاد شده است با توجه به اینکه ظرفیت شبکه های توزیع آب شهری، براساس مقدار دبی پیک ساعتی در انتهای دوره طرح، محاسبه می شود. لذا در ساعتها و روزهای زیادی درطول دوره طرح، که میزان مصرف و افت فشار کمتر از میزان حداکثر است، مشکل فشا رمازاد در شبکه وجود خواهد داشت این مشکل به خصوص در سالهای آبتدایی و میانی، نسبت به سالهای انتهایی بهره برداری بیشتر خواهد بود. افزایش فشار شبکه موجب افزایش میزان نشت، مصرف آب، تعداد حوادث و همچنین فرسودگی بیشتر شبکه می گردد در مقاله حاضر مقدار توزیع فشار در یک شبکه شاخه ای معمولی با یک شبکه شاخه ای دارای لوله های موازی مقایسه شده است ایده شبکه دارای لوله های موازی بدین صورت است که خط آبرسانی بصورت دو لوله موازی فرض می شود و بنآبه میزان دبی عبوری مورد نیاز در زمانهای مختلف آب میتواند فقط در یکی از 2 لوله موازی موجود جاری شود و در حالت دبی حداکثر هر دو لوله مورد استفاده قرار گیرند. در تحلیل حاضر، شرایط هیدرولیکی این دو شبکه،براساس تغییرات فشار مازاد در طول زمانهای مختلف دوره طرح مقایسه شده و مزایا و معایب آن مورد بحث قرار گرفته است.

مدیریت فشار در شبکه های شاخه ای با استفاده از لوله های موازی Keywords:

مدیریت فشار در شبکه های شاخه ای با استفاده از لوله های موازی authors

محمدرضا جلیلی قاضی زاده

عضو هیات علمی دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور

ستار صالحی

کارشناس ارشد مهندسی عمران آب و فاضلآب دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
"مبانی و ضوابط طراحی طرحهای آبرسانی شهری"، (1371)، نشریه شماره ...
Araujo, L.S.., Coelho, S.T., and Ramos, H.M., (2003)، Estimation of ...
Koral, W., Kus' , K., Blazusiak: H. (2001) Nine Years ...
May J.(1994) Pres Sure- depended leakage, World Water and Enviro ...
Lambert, A. (2001). What Do We Know About Pressure / ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت فشار در شبکه های شاخه ای با استفاده از لوله های موازی" توسط محمدرضا جلیلی قاضی زاده، عضو هیات علمی دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور؛ ستار صالحی، کارشناس ارشد مهندسی عمران آب و فاضلآب دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباس نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شبکه آبرسانی، مدیریت فشار، شبکه های موازی، آب به حسآب نیامده، مدیریت نشت هستند. این مقاله در تاریخ 15 اردیبهشت 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3097 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مشکلات بهره برداری در شبکه های توزیع آب، میزان بالای آب به حسآب نیامده است که تلفات و نشت فیزیکی از اجزاء مهم آن محسوب می شوند. برای کاهش میزان تلفات و نشت، تنظیم و مدیریت فشار در شبکه پیشنهاد شده است با توجه به اینکه ظرفیت شبکه های توزیع آب شهری، براساس مقدار دبی پیک ساعتی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت فشار در شبکه های شاخه ای با استفاده از لوله های موازی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.