سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیآبی مقدار بار معلق در مخازن سدها با تفکیک دوره های زمانی خشک و تر (مطالعه موردی سد زاینده رود)

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,419

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC06_162

Index date: 5 May 2009

ارزیآبی مقدار بار معلق در مخازن سدها با تفکیک دوره های زمانی خشک و تر (مطالعه موردی سد زاینده رود) abstract

تخمین بار معلق رودخانه به دلیل تاثیر آن در مدیریت منآبع آب، می تواند نقش اقتصادی مهمی داشته باشد. روشهای زیادی جهت اندازه گیری بار معلق وجود دارد که معمولاً با خطای زیادی همراه است دراین تحقیق با استفاده از روشهای آماری مانند روش USBR و روش متوسط دسته ها با اعمال ضریب FAO و همچنین بدون در نظر گرفتن آن مقدار رسوب در مخزن سد زاینده رود برآورد شده است. در این روشها با استفاده از حجم رسوبات و مقدار دبی اندازه گیری شده در زمانهای مختلف ،مقدار بار رسوبی تخمین زده شد و دقت آن نیز با ضریب همبستگی سنجیده شده که به صورت درصد بیان می شود به منظور بالا بردن دقت کار، آمار با در نظر گرفتن دوره های زمانی خشک و تر و همچنین جداکردن دبی های پایه و سیلآبی مورد بررسی قرار گرفته است. در پایان نتایج بدست آمده از این روشها با هیدروگرافی مخزن که میزان حجم پرشده مخزن را نشان می دهد مقایسه شده و ضریب همبستگی برای روشهای مختلف محاسبه شد. نتایج بیانگر این مطلب است که برآورد رسوب با استفاده از روش متوسط دسته ها و همچنین تفکیک آمار به صورت ماههای خشک و تر بالاترین ضریب همبستگی را دارد.

ارزیآبی مقدار بار معلق در مخازن سدها با تفکیک دوره های زمانی خشک و تر (مطالعه موردی سد زاینده رود) Keywords:

تفکیک ماههای خشک و تر , بار معلق , روش آماری و روش متوسط دسته ها

ارزیآبی مقدار بار معلق در مخازن سدها با تفکیک دوره های زمانی خشک و تر (مطالعه موردی سد زاینده رود) authors

ایمان پدرام

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

غلامعباس بارانی

استادبخش مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
. موسسه تحقیقات منابع آب وزارت نیرو(تماب)، (1367) ؛ رسوب ...
تهرانی.م (1385).آنالیز عدم قطعیت برآورد حجم رسوب مخازن سدها. پایان ...
[مکوندی.ع (1384). ارزابی بار رسوبی معلق بر اساس تفکیک دوره ...
Lenzi, M.A. & Mao, L.& Comiti, F. , (2003).^ Interannual ...
FAO (1981), ، Aridzone Hydrology for Agricultural Development _ chap. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیآبی مقدار بار معلق در مخازن سدها با تفکیک دوره های زمانی خشک و تر (مطالعه موردی سد زاینده رود)" توسط ایمان پدرام، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ غلامعباس بارانی، استادبخش مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تفکیک ماههای خشک و تر، بار معلق، روش آماری و روش متوسط دسته ها هستند. این مقاله در تاریخ 15 اردیبهشت 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1419 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تخمین بار معلق رودخانه به دلیل تاثیر آن در مدیریت منآبع آب، می تواند نقش اقتصادی مهمی داشته باشد. روشهای زیادی جهت اندازه گیری بار معلق وجود دارد که معمولاً با خطای زیادی همراه است دراین تحقیق با استفاده از روشهای آماری مانند روش USBR و روش متوسط دسته ها با اعمال ضریب FAO و همچنین بدون در نظر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیآبی مقدار بار معلق در مخازن سدها با تفکیک دوره های زمانی خشک و تر (مطالعه موردی سد زاینده رود) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.