سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر اسید هیومیک بر پارامترهای رویشی و نشت یونی گل رز رقم گرند پریکس Rosa hybrida var Grand prix با دو روش کاربرد

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 631

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BAGHBANI09_522

Index date: 11 May 2018

اثر اسید هیومیک بر پارامترهای رویشی و نشت یونی گل رز رقم گرند پریکس Rosa hybrida var Grand prix با دو روش کاربرد abstract

به منظور بررسی اثر اسید هیومیک بر برخی پارامترهای رویشی و نشت یونی گل رز، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در گلخانه ای در شمال شرقی سیرجان در سال 1390-1391 به اجرا در آمد. در این آزمایش اسید هیومیک در 4 غلظت 0و100و500و1000 میلی گرم در لیتر و در دو شیوه مختلف کاربرد به صورت محلول پاشی و همراه با محلول غذایی برگل رز رقم گرند پریکس Grand prix مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد که غلظت های مختلف اسید هیومیک اثر معنی داری بر وزن تر ساقه، وزن تر گل، وزن خشک ساقه، قطر ساقه و قطر گل داشت به طوری که وزن خشک ساقه در غلظت 1000 میلی گرم در لیتر نسبت به شاهد 0 میلی گرم برلیتر 66 درصد افزایش نشان داد. همچنین کاربرد اسیدهیومیک به روش محلول پاشی بیشترین تاثیر را روی استحکام فیزیکی ساقه و حفظ پایداری غشای سلولی و در نتیجه کاهش نشت یونیداشت.

اثر اسید هیومیک بر پارامترهای رویشی و نشت یونی گل رز رقم گرند پریکس Rosa hybrida var Grand prix با دو روش کاربرد Keywords:

اثر اسید هیومیک بر پارامترهای رویشی و نشت یونی گل رز رقم گرند پریکس Rosa hybrida var Grand prix با دو روش کاربرد authors

واحد باقری

دانشجوی دکتری علوم باغبانی، دانشگاه ولی عصر، رفسنجان.

مجید اسمعیلی زاده

استادیار علوم باغبانی، دانشگاه ولی عصر، رفسنجان.

حمیدرضا کریمی

دانشیارگروه علوم باغبانی، دانشگاه ولی عصر، رفسنجان.

محمد احسان الهیان

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم باغبانی، دانشگاه آزاد جیرفت

مقاله فارسی "اثر اسید هیومیک بر پارامترهای رویشی و نشت یونی گل رز رقم گرند پریکس Rosa hybrida var Grand prix با دو روش کاربرد" توسط واحد باقری، دانشجوی دکتری علوم باغبانی، دانشگاه ولی عصر، رفسنجان.؛ مجید اسمعیلی زاده، استادیار علوم باغبانی، دانشگاه ولی عصر، رفسنجان.؛ حمیدرضا کریمی، دانشیارگروه علوم باغبانی، دانشگاه ولی عصر، رفسنجان.؛ محمد احسان الهیان، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم باغبانی، دانشگاه آزاد جیرفت نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره علوم باغبانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اسید هیومیک، رز، نشت یونی هستند. این مقاله در تاریخ 21 اردیبهشت 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 631 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی اثر اسید هیومیک بر برخی پارامترهای رویشی و نشت یونی گل رز، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در گلخانه ای در شمال شرقی سیرجان در سال 1390-1391 به اجرا در آمد. در این آزمایش اسید هیومیک در 4 غلظت 0و100و500و1000 میلی گرم در لیتر و در دو شیوه مختلف کاربرد به صورت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر اسید هیومیک بر پارامترهای رویشی و نشت یونی گل رز رقم گرند پریکس Rosa hybrida var Grand prix با دو روش کاربرد با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.